Trilplaat aanhanger

Heb je de juiste trilpaat gevonden? Vervoer je trilplaat dan met een trilplaat aanhanger! De trilplaat aanhangwagen is de oplossing voor het vervoer van je trilplaat! Hartstikke gemakkelijk wanneer je niet genoeg ruimte hebt in je auto of bus een trilplaat te vervoeren. Je kunt de trilplaat aanhanger natuurlijk ook gebruiken als je de auto schoon wilt houden.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode

1 dag
1 week

1 extra dag       

excl / incl BTW

15,- / 18,15
45,- / 54,45

9,- / 10,89

Omschrijving

Een trilplaat vervoeren, doe je door een trilplaat aanhanger te huren. Je kunt bij GECO Verhuur terecht voor meerdere trilplaten. Voor de zwaardere trilplaten of de trilplaten die je zelf niet kunt of wilt vervoeren, adviseren wij een trilplaat aanhanger.

Met een trilplaat aanhangwagen plaats je de veilig op een aanhanger achter je auto of bus. De kleine aanhanger is speciaal gemaakt voor trilplaten. Hierdoor bespaar jij ruimte in je auto of bus voor andere belangrijke zaken. De trilplaat aanhanger is geschikt voor alle trilplaten van GECO Verhuur.

Specificaties

Laadvermogen:      749 kg
Montage:                  takel 
Uitvoering:                ongeremd
Totale lengte:           150 cm
Totale breedte:         110 cm
Geschikt voor:          alle trilplaten

Veelgestelde vragen

Heb je niet genoeg ruimte in je auto of bus? Dan kun je de trilplaat aanhangwagen huren. Deze is geschikt voor alle trilplaten die te huur zijn bij GECO Verhuur.

Je mag de trilplaat aanhanger al rijden met rijbewijs B. Let op dat het totale gewicht (aanhanger + trilplaat) niet hoger dan 750 kg komt.

Meegeleverd

Aanhanger:                 1 stuk
Verloopstekker:         1 stuk
Disselslot:                   1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR         excl / incl BTW
Dagtarief                         16,05 / 19,42
Weektarief                      48,15 / 58,26
Extra dagtarief               9,63 / 11,65

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Trilplaat aanhanger huren in de buurt

Je kunt de aanhanger voor trilplaten bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de trilplaataanhanger op te halen. Of laat de trilplaten aanhanger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede