Kanaallift huren

Je huurt een kanaallift als je zware materialen wilt monteren op hoogte. Zoals ventilatiekanalen, airconditioningsystemen of balken. Wanneer je deze aan bijvoorbeeld plafonds of aan muren wilt monteren, is verstandig om een kanaallift te huren. Met een kanaallift of montagelift kun je de meest uiteenlopende lasten dankzij de handlier tot wel 7,5 m hoog plaatsen. Door de compacte afmeting en transportwielen is de kanaallift makkelijk te verplaatsen.

Kanaallift verhuur 

Wanneer je zware materialen naar dak-/plafondhoogte wilt brengen, huur je gemakkelijk een kanaallift bij GECO Verhuur. Door de kleine afmeting is de montagelift ideaal voor het plaatsen van zware materialen, zoals ventilatiekanalen, airconditioneringsystemen en balken, ook in kleinere ruimtes. Je bent bij GECO Verhuur in ieder geval aan het juiste adres wanneer je een kanaallift wilt huren.

Er zijn verschillende situatie waarin je een kanaallift kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan het heffen van luchtkanalen, machine onderdelen of stalen balken. In deze én veel meer situaties kun je gebruik maken van de montageliften van GECO Verhuur. 

Wanneer je een kanaallift wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle kanaalliften leveren.

Weet je niet welke kanaallift je het beste kunt huren? Onze verhuurmedewerkers voorzien je graag van het juiste advies voor jouw klus. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een kanaallift. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over kanaalliften

Als je materialen naar een ander hoogte wilt brengen, kun je een hiervoor goed een kanaallift huren. Deze lift zorgt ervoor dat de materialen makkelijk naar boven worden gebracht. Het huren van een kanaallift kent meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat het makkelijk te vervoeren is, dankzij het transportwielenset. De kanaallift is eenvoudig in een bedrijfswagen of een aanhangwagen te transporteren. Daarnaast is de kanaallift goed te gebruiken in kleine ruimtes, omdat het een compacte lift is. Je kunt met deze lift materialen veilig en nauwkeurig in positie brengen zonder dat het al te veel inspanning kost.

Wanneer een kanaallift huren?

Een kanaallift is handig om te huren bij meerdere toepassingen. Bijvoorbeeld bij het heffen van luchtkanalen. Maar ook rechte machine onderdelen of stalen balken. Met de kanaallift kun je deze en andere materialen veilig en nauwkeurig in positie brengen. 

Je kunt een kanaallift huren als je materialen naar een hoogte moet brengen van de volgende gewicht(en):

Waar moet ik op letten bij het huren van een kanaallift?

  • Gebruik de lift niet, wanneer de kabel beschadigd is. Wij controleren dit altijd na gebruik van de lift. Door het zelf te controleren, ben je zeker van je zaak.
  • Houd omstanders op veilige afstand.
  • Draag PBM’s, zoals een veiligheidshelm. En zet de omgeving indien nodig af met pionnen
  • Een kanalenlift is niet voor personen en mag dan ook nooit gebruikt worden om mensen te verplaatsen.
  • Laat nooit iemand onder een opgeheven vracht staan.
  • Gebruik het toestel nooit boven het aanbevolen vermogen.
  • Maak de vracht vast en houd de vracht zo laag mogelijk.

Hoe werkt een kanaallift?

De lift wordt in werking gezet door middel van een draadlier. Door middel van deze lier kun je gemakkelijk draaien en zorg je er voor dat de vorken van de kanaalliften omhoog en omlaag gaan. Het kost jou weinig inspanning om zware materialen omhoog te hijsen.