Multizaag

De multizaag is een compacte handcirkelzaag en is ideaal om te huren voor de meest voorkomende zaag-, schuur- schraap klussen in- en om het huis. Met een multizaagmachine zaag je bijvoorbeeld gemakkelijk hout, laminaat, tegels, aluminium, buizen. Daarnaast kunt je met de multizaagmachine invalzaagsnedes  maken. Zoals bijvoorbeeld midden uit het materiaal een stuk weg te zagen.

Per dag:
12,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          30,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Multizaag huren? De multizaagmachine met snoer is de sterke allrounder in de Bosch StarlockPlus-klasse.

De multizaagmachine is makkelijk in gebruik, want de machine is zelfs met één hand te bedienen. Je kunt enorm veel met de multizaag! Met het juiste zaagblad kun je zagen, verfvlekken weg schrapen, invallend zagen of schuren.

Deze multizaag is bestemd voor het aanpassen van deurkozijnen aan nieuwe vloerbedekkingen. Maar ook het verwijderen van ramen en het snijden van leidingen en spijkers. Deze kan worden gebruikt voor hout, kunststof en metaal.

Verder beschikt de multizaag over een sterke motor van 400 W. Dit is in combinatie met een handzaam product ontwerp. Niet gek dat veel klussers deze multizaag regelmatig huren.

Daarnaast heeft de multitool ook een kleine ergonomische handgreep die zorgt voor comfortabel hanteren en een betere controle over de machine. Bovendien maakt de Snap-in functie snel en gemakkelijk wisselen van accessoires mogelijk.

Tenslotte heeft de Bosch multizaagmachine de beschikking over functies als constant toerental, LED-licht, softgrip en toerentalinstelling.

Specificaties

Opgenomen vermogen:              400 W
Oscillatiehoek links en rechts: 1,5 °
Gewicht:                                          1,5 kg
Afmetingen:                                   123 x 382 x 90 mm
Geluidsdruknivevau:                    80 dB(A)
Geluidsvermogenniveau:            91 dB(A)

Veelgestelde vragen

Voor voegen & epoxy heb je het invalzaagblad Carbide Abrasive nodig. Wat betreft metaal en hout, daar kun je het invalzaagblad hout en metaal voor kopen. Tot slot is deze invalzaagblad voor hardmetalen.

De snap-in functie maakt snel en gemakkelijk wisselen van accessoires mogelijk.

Meegeleverd

Multizaag:             1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 12,-                € 15,54
Per week:             € 30,-                € 38,84

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Multizaag huren in de buurt

Je kunt de multizaagmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de multizaag op te halen. Of laat de multizaag op snoer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede