Multizaag

De multizaag is een compacte handcirkelzaag en is ideaal om te huren voor de meest voorkomende zaag-, schuur- schraap klussen in- en om het huis. Met een multizaagmachine zaag je bijvoorbeeld gemakkelijk hout, laminaat, tegels, aluminium, buizen. Daarnaast kunt je met de multizaagmachine invalzaagsnedes  maken. Zoals bijvoorbeeld midden uit het materiaal een stuk weg te zagen. De multizaagmachine is makkelijk in gebruik, want de machine is zelfs met één hand te bedienen. Je kunt enorm veel met de multizaag! Met het juiste zaagblad kun je zagen, verfvlekken weg schrapen, invallend zagen of schuren.

Met een 400 W motor is de multizaag een echte allrounder
De kleine ergonomische handgreep zorgt voor comfortabel hanteren en een betere controle over de multizaagmachine
De snap-in functie maakt snel en gemakkelijk wisselen van accessoires mogelijk
  • Dag 12,-
  • Week 30,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Multizaag huren? De multizaagmachine met snoer is de sterke allrounder in de Bosch StarlockPlus-klasse. Deze multizaag beschikt over een sterke motor van 400 W. Dit in combinatie met een handzaam product ontwerp. Daarnaast heeft de multitool ook een kleine ergonomische handgreep die zorgt voor comfortabel hanteren en een betere controle over de machine. Bovendien maakt de Snap-in functie snel en gemakkelijk wisselen van accessoires mogelijk. Deze multizaag is bestemd voor het aanpassen van deurkozijnen aan nieuwe vloerbedekkingen. Maar ook het verwijderen van ramen en het snijden van leidingen en spijkers. Deze kan worden gebruikt voor hout, kunststof en metaal. Tenslotte heeft de Bosch multizaagmachine de beschikking over functies als constant toerental, LED-licht, softgrip en toerentalinstelling.

Specificaties

Nominaal opgenomen vermogen: 400 W
Aantal oscillatiebewegingen onbelast: 8.000 – 20.000 min-1
Oscillatiehoek links en rechts: 1,5 °
Gewicht: 1,5 kg
Afmetingen verpakking (breedte x lengte x hoogte): 123 x 382 x 90 mm
Geluidsdruknivevau: 80 dB(A)
Geluidsvermogenniveau: 91 dB(A)

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de multizaagmachine gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Multizaag huren?

Het is tevens mogelijk om de multizaagmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Multizaag huren?

De multizaagmachine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad