Luchtgereedschap huren

Al het luchtgereedschap dat je bij GECO Verhuur kunt huren op een rijtje. Gereedschap op luchtdruk is krachtig, licht en handig voor specifieke doeleinden. Je kunt bij ons terecht voor allerlei luchtslangen. Daarnaast kun je voegbikhamer huren. De voegenhakhamer is speciaal ontworpen voor het uithakken van voegen en tegels.

Luchtgereedschap verhuur 

Perslucht is één van de belangrijkste energievormen in de industrie. De toepassingen zijn veelzijdig. Veel luchtgereedschappen zijn licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar. Je kunt bij GECO Verhuur diverse pneumatische gereedschappen huren. Zoals een sloophamer op lucht of een voegenhakhamer

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van luchtgereedschappen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je luchtgereedschap wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle gereedschappen leveren.

Alles over luchtgereedschap

Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken.

Wat is luchtgereedschap of pneumatisch gereedschap?

Luchtgereedschap of pneumatisch gereedschap maakt klussen in de werkplaats een stuk makkelijker. De aandrijving van de verschillende gereedschappen zijn op luchtdruk gebaseerd. Het wordt gebruikt om bijvoorbeeld banden op te pompen of bouten los te krijgen. Onmisbaar in elke moderne werkplaats. Toolspecial is jouw online specialist voor pneumatisch gereedschap en altijd bereikbaar voor snel advies. In ons assortiment vind je onder andere boormachines, slijpers, blaaspistolen en zaagmachines.

Waarom wordt in veel werkplaatsen met luchtgereedschap gewerkt?

Voornamelijkste reden is omdat het krachtige gereedschap is. In ieder geval krachtiger dan handgereedschap. Vergelijk een perslucht aangedreven slagmoersleutel en handmatige moersleutel die je met je eigen spierkracht moet gebruiken.

Je zou uiteraard elektrisch aangedreven gereedschap kunnen gebruiken, maar dan moet er een motor in je gereedschap zitten (en ook een accu als het zonder kabel is), waardoor deze zwaarder wordt. En dat is een heel belangrijk pluspunt voor luchtgereedschap.

Desalniettemin ben je beperkter in mobiliteit (je kan niet verder lopen dan de slang lang is). Maar in een niet al te grote werkplaats moet dit geen probleem zijn. Soms heb je in grote werkplaatsen meerdere compressoren, en kan je je gereedschap meenemen en steeds bij een andere compressor aansluiten.

Welk luchtgereedschap heb ik nodig?

Een sloophamer huren? De sloophamer op lucht is ideaal om te huren voor werkzaamheden, zoals het verwijderen van tegels.

De voeghakhamer is ideaal om te huren voor het uittrillen van voegwerk zonder druk op de hamer uit te oefenen. Dit heeft als voordeel dat er zeer precies gewerkt kan worden, zonder hierbij de stenen te beschadigen.