Shovel 1500kg

Shovel 1500kg huren? De shovel is ideaal om te huren voor grondverzetswerkzaamheden. Want een shovel is wendbaar. Dat kan je goed inzetten voor het aanvoeren van bijvoorbeeld zand, grind, grond of klinkers. Deze compacte wielader is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zoals in de tuinbouw, landbouw, wegenbouw en bouw. Je kunt de shovel huren bij het efficiënt aanvoeren van zand, stol, aarde en meer.

Per dag:
100,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          425,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Een shovel wordt ook wel wiellader genoemd. Zoals de naam eigenlijk al verklapt, is een wiellader een machine die voorzien is van wielen en waarmee materiaal geladen wordt. Je kunt bij GECO Verhuur meerdere shovels huren. Je kunt terecht voor de 1500 kg shovel, shovel 2000 kg en de 2500 kg shovel. Maar je kunt ook andere shovels huren. Informeer hiervoor bij ons. Wij kunnen namelijk alle shovels voor jouw klus regelen.

De shovel kan op verschillende soorten terreinen worden gebruikt. Meestal wordt de wiellader gebruikt voor de grond, weg of waterbouw. In de agrarische sector is de shovel onmisbaar. De shovel verhoogt de efficiëntie en verhoogt de productiviteit

Specificaties

Motor:                                                  Kubota D1105-T3 cilinder
Vermogen:                                          33 PK / 24 kW
Bedrijfsgewicht:                               1.550 kg
Hefkracht:                                          1.400 kg
Kiplast:                                                1.663 kg
Hefhoogte:                                          2.067 mm
Lengte zonder bak:                           2.718 mm
Breedte op standaard banden:      1.100 mm

Veelgestelde vragen

De shovel of kniklader is een echte alleskunner. Met meerdere bakken kun je de shovel huren voor diverse toepassingen. De shovel zie je veel terug in de bouw of bij tuinaanleg om aarde of zand te verplaatsen.

Nee, voor deze shovels heb je geen speciaal rijbewijs nodig. Pas als je met een (geschikte) shovel over de weg gaat, moet je een T-rijbewijs hebben. Maar dat is hier niet van toepassing omdat je niet over de openbare weg mag met de shovel.

De eerste stap is zorg er voor dat de voor-/ achteruit schakelaar op 0 staat. Trap vervolgens he rijpedaal in. En draai contactsleutel naar V, ca 5 seconden voorgloeien. Om te starten draai contactsleutel door naar S en dan start de motor. Zie de complete handleiding voor alle stappen.

Meegeleverd

Volle tank:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW           incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 100,-                 € 129,47
Per week:             € 425,-                 € 550,25

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Handleiding

Uitlegvideo

Shovel huren in de buurt

Je kunt de shovel bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de shovel op te halen. Of laat de shovel  bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede