Handgereedschap huren

Wil je handgereedschappen huren? Je kunt bij GECO Verhuur verschillend handgereedschap huren. Zoals de naam al zegt, gereedschap dat makkelijk te gebruiken is met een hand. Ideaal voor de kleinere klussen. Als je bijvoorbeeld een nietapparaat wilt huren ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor een slagschroevendraaiers zit je bij ons goed. Tot slot vallen de slagmoersleutels en lijmtangen ook onder de handgereedschappen.

Handgereedschap verhuur 

Elke klusser komt er mee in aanraking. Handgereedschap. Even snel iets ophangen, iets vastdraaien of bijstellen. Met het handgereedschap van GECO Verhuur maak je alle kleine klussen een stuk makkelijker. Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van handgereedschap. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je handgereedschap wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle handgereedschappen leveren.

Alles over handgereedschap

Bij GECO Verhuur hebben wij bijna al het handgereedschap wat je je kunt voorstellen. Maar belangrijker is wat jouw klus is. Want bij jouw klus past het adequate gereedschap. Hier vind je welk gereedschap past bij jouw klus.

Welke handgereedschappen kan ik huren?

Hieronder vind je de verschillende handgereedschappen. Mocht jouw klus of stuk gereedschap er niet tussen. Laat het ons weten en wij kijken met je mee!

  • De accu slagschroevendraaier 18 V-li accu is ideaal om te huren voor het boren en indraaien van schroeven in hout.
  • Het bradapparaat is ideaal om te huren voor afwerk werkzaamheden zoals het aanbrengen en vastzetten van plinten.
  • Je verwijdert eenvoudig verf en verbuigt simpel buizen aan de hand van het heteluchtpistool.
  • De lijmtangen zijn ideaal om te huren tijdens lijmwerkzaamheden. Je kunt na het lijmen de voorwerpen tijdelijk op elkaar te klemmen aan de hand van deze lijmtang.
  • Het nietapparaat of ook vaak tacker genoemd is ideaal om te huren voor het aanbrengen van lambrisering en het bevestigen van standaard profielhout.
  • Als je metalen wilt gaan afwerken kun je gebruik maken van de polijstmachine.
  • De slagmoersleutel op accu of ook wel slagmoeraanzetter of moeraanzetter genoemd, is ideaal om te huren wanneer je moeren wilt losmaken en vastzetten, het wordt veelal gebruikt in garages om autovelgen te monteren en demonteren. 
  • Het T-nagelapparaat of ook vaak spijkertacker of tacker genoemd is ideaal om te huren bij het bevestigen en afwerken van dakbeschot, betonbekisting en panlatten. 
  • De Makita 18 V Schoefautomaat is ideaal voor het aanbrengen van gipsplaten op hout of metalstud