Liften huren

Bij GECO Verhuur kun je verschillende liften huren. Een lift is namelijk geschikt voor veel verschillende klussen.  Daarom verhuren wij de volgende liften: de glaslift, bouwlift, kanaallift, ladderlift, platenlift en de populaire verhuislift. Bekijk hier welke lift jij nodig hebt voor jouw klus!

Liften verhuur 

Op zoek naar de verhuur van verschillende liften? Dan ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben voor al jouw klussen, een geschikte lift te huur. Elk project vraagt namelijk om een betrouwbare lift voor het transport van personen, goederen of een combinatie van beide.

Als je bijvoorbeeld gaat verhuizen en meubels moet verplaatsen? Dan kun je gebruik maken van de verhuisliften. Daarnaast kun je voor het transporteren van bouwmaterialen beter de bouwlift huren. Een ladderlift daarentegen is handig als je bijvoorbeeld dakpannen omhoog moet verplaatsen. Daarnaast zijn glasliften de juiste oplossing voor zware glasplaten. Ook kun je bij GECO Verhuur terecht voor kanaalliften en platenliften. Met een kanaallift hijs je makkelijk balken. En met de platenlift juist gipsplaten of andere platen.

Wanneer je een lift wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle liften leveren.

Tot slot kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Twijfel je bijvoorbeeld over welke lift je nodig hebt voor jouw klus? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een lift. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Alles over de verhuur van liften

Een lift is een machine om iets of iemand omhoog te tillen.  Het is een apparaat waarmee je mechanisch omhoog en omlaag kunt gaan. In de bouw of tijdens klussen, komen veel liften voor. Vandaar heeft GECO Verhuur meerdere liften in het assortiment.

Welke liften zijn er te huur?

Er zijn diverse liften te huur om te voldoen aan jouw wensen. Hieronder hebben wij voor jou alle liften op een rijtje gezet. Mis je een lift, dan kun je dat aangeven! Wij denken graag met je mee.

 • Om te beginnen met de bouwlift. Deze lift is ideaal voor het transporteren van bouwmaterialen naar verschillende hoogtes. De bouwlift wordt ook wel kantelbouwlift genoemd.
 • Glaslift, zoals het woord eigenlijk al zegt. De glaslift zorgt voor het dragen van grote glasplaten bijvoorbeeld tijdens bouw- en renovatieprojecten.
 • Vervolgens is de kanaallift handig om te huren wanneer je zware balken voor bijvoorbeeld een uitbouw plaatsen moet. Door de kleine afmeting, kan de kanaallift door kozijnen.
 • Een ladderlift wordt veelal gebruikt bij het leggen van dakpannen en zonnepanelen.
 • Door een platenlift te huren, kun je in je eentje gipsplaten of andere platen aan het plafond bevestigen.
 • Een verhuislift is ideaal om te huren wanneer je tijdens een verhuizing dozen of klein meubilair naar de eerste verdieping of hoger moet verplaatsen.

Waar moet ik op letten bij het huren van een lift?

Als je een van de verschillende liften gaat huren, is het van belang om op een aantal zaken te letten. Per lift geven wij instructies mee. Maar wij hebben ook een aantal algemene tips om een lift te huren.

 • Maak voordat je begint met de lift, je bekend met de omgeving. Zorg dat niemand onder de lift loopt, er geen hindernissen zijn, verkeer er nog langs kan of dat er geen kinderen in de buurt zijn.
 • Vervoer alleen een lift wanneer deze zorgvuldig gedemonteerd is. en stevig vast zit.
 • Beveilig de machine altijd afdoende tegen gebruik door onbevoegden. Zoals de eventuele stroomvoorziening
  afsluiten. Of na afloop van het werk/tijdens pauzes de handbedieningseenheid niet laten liggen, maar
  deze uit het stopcontact trekken en op en afgesloten plek opbergen.
 • Lading moet veilig op het laadplatform worden geplaatst. Materiaal dat om kan vallen of
  wegglijden of hoger is dan het platform moet geborgd worden.
 • Een vaak genoemde tip is: niet onder het laadplatform verblijven of werken.
 • Dit geldt ook voor voorwerpen. Geen voorwerpen onder het laadplatform plaatsen.

Is een certificaat verplicht bij het huren van een lift?

Voor een gebruiker is het niet verplicht om een certificaat te hebben voor het huren van een lift. Wel moet en voldoet GECO Verhuur aan de certificaten omtrent liften. Wij hebben al ons materiaal gekeurd en in uitstekende conditie waardoor wij de liften mogen verhuren.