Radiaal ventilator

Radiaal ventilator huren? Een radiaal ventilator huren is ideaal om te huren wanneer je koude of warme lucht wilt verplaatsen in een ruimte. Een ventilator kun je ook gebruiken wanneer je last heeft van verontreinigende lucht.

Als je heel lang van plan bent om de radiaal ventilator te huren, kun je ook overwegen om deze te kopen. Je vindt bij onze verkoopafdeling ook allerlei radiaal ventilators.

Ondanks de compacte afmetingen van de radiaal ventilator, kun je veel lucht verplaatsen

Het helpt je bij het verplaatsen van warme, koude of verontreinigende lucht

Je kunt de radiaal ventilator eenvoudig meenemen want de ventilator weegt slechts 18,5 kg

  • Dag 20,-
  • Week 40,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een radiaal ventilator huren? Bij een radiaal- of centrifugaalventilator wordt de lucht axiaal aangezogen. Bovendien 90° omgebogen. En dwars op de lengterichting van de as (radiaal) uitgeblazen. Dit heeft als voordeel dat je met een kleine bouw veel luchtverplaatsing mogelijk is. Bovendien is de radiaal ventilator erg stil. Daarnaast is de maximale luchthoeveelheid bij de turboventilator 2300 m³/h. Bij een luchtdruk van max. 400 Pa. Door de radiaal ventilator te huren kun je hoge luchthoeveelheid verplaatsen.

Deze flexibel toepasbare ventilatoren houden in elke situatie betrouwbaar stand. Verder is de behuizing compact. En bestaat uit polyethyleen. Waardoor de ventilator licht, robuust en flexibel is. Hierdoor kan de ventilator onder meerdere hoeken worden gebruikt . Bovendien kan de ventilator met drie verschillende opstelhoeken worden gebruikt. Ook al staat de radiaal ventilator in 0°, 45° of 90°. De ventilator waarborgt in elke positie een stabiele stand.

Specificaties

Luchthoeveelheid: 1.350 / 1.880 / 2.300 m³/h
Luchtdruk max.: 400 Pa
Max. transportmediumtemperatuur: 60 °C
Opgenomen vermogen: max. 1,2 kW
Aansluiting: 230 V
Afmetingen L x B x H: 545 x 515 x 490 mm
Gewicht: 18,5 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de radiaal ventilator gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Radiaal ventilator huren?

Het is tevens mogelijk om de radiaal ventilator 3500 m³ te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Radiaal ventilator huren?

De radiaal ventilator kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad