Airco 2,6 kW

Airco 2,6 kW huren? De mobiele airco is ideaal om te huren voor het creëren van een prettig werkklimaat. De airco is uitgerust met slangafvoer, thermostaat, temperatuur- en ventilatiecontrole. Kortom, een handige en complete airco voor jou!

De mobiele airco is voorzien van een display voor gemakkelijke bediening

De airco 2,6 kW beschikt over een ontvochtigersfunctie zodat de kamer niet klam aanvoelt

Je kunt de airco eenvoudig verplaatsen door de handvatten en wielen 

  • Dag 30,-
  • Week 60,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Airco 2,6 kW huren? Heb je het thuis bloed warm? Of zitten jullie in de zomer weg te smelten achter je bureau? Vraag of de baas een Airco 2,6 kW huurt! Deze mobiele airconditioner kan ruimtes tot 90 m³ op de ideale temperatuur brengen. Ontvochtigen doet de airco ook. Hierdoor wordt het niet zo klam.  Bovendien kun je zelf kiezen waar je de airco plaatst. Dit vanwege de makkelijk te verrijden wielen onder de airco. De airco is namelijk erg mobiel vanwege zijn wieltjes en handvat.

Specificaties

Hoogte: 68 cm
Breedte:  33 cm
Diepte:  28 cm
Gewicht:  23 kg
Kleur: wit
Materiaal: kunststof
Verrijdbaar: ja
Diameter slang:  15 cm
Maximaal koelvermogen (BTU): 9000 BTU
EER (efficiëntie ratio): 2,6 EER
Maximale ruimte: 90 m³
Luchtverplaatsing: 320 m³/h

Op het volgende tabblad leggen wij je graag de begrippen uit

Uitleg begrippen

Maximaal koelvermogen (BTU): De hoeveelheid BTU (British Thermal Unit) geeft aan hoeveel koelvermogen een airco heeft. Hoe meer BTU, hoe groter het oppervlak dat de airco kan koelen. Als een mobiele airco ruimtes boven de 30 m² koelt, dan heeft hij volgens ons een bovengemiddeld hoog BTU.

EER (efficiëntie ratio): De efficiëntie ratio (EER) zegt iets over, de naam zegt het al, de efficiëntie van de airco. De ratio wordt berekend door het aantal BTU te delen door het aantal watt van de airco. Hoe hoger de EER, hoe efficiënter de airco de ruimte koelt.

Maximale ruimte: De ruimte in kubieke meter die een airco kan koelen. Deze specificatie is gebaseerd op het koelvermogen in BTU.

Luchtverplaatsing: De luchtverplaatsing geeft aan hoeveel kubieke meter lucht per uur verplaatst wordt bij gebruik van de airco. Hoe hoger de luchtverplaatsing, hoe sterker de bries in je kamer is.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Airco huren?

Het is tevens mogelijk om de airco 2,6 kW te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Airco huren?

De mobiele airco kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad