Bosmaaier

Een bosmaaier wordt ook wel een bermmaaier genoemd in de volksmond en dat is niet voor niks. De bosmaaier of bermmaaier is ideaal om te huren voor uitdunningswerkzaamheden, zoals het uitdunnen van bermen. Ook is de bosmaaier geschikt voor het onderhouden van slootkanten en het maaien van struikgewas langs muren.

Deze bosmaaier werkt op benzine en kun je gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is. Door een keuze uit verschillende messen of snijgereedschap op de maaier, kun jij er voor zorgen dat je tuin of struikgewas er weer netjes bijstaat.

Per dag:
25,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          75,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

De bosmaaier van STIHL is een krachtige, stevige en ergonomisch verbeterde bermmaaier met lange levensduur. Veel professionals huren de bosmaaier voor maaiwerkzaamheden in de land- en tuinbouw.

Daarnaast wordt de bermmaaier veel gehuurd door particulieren voor het weghalen van ongewenst onkruid. Vooral langs bermen, randen of zijkanten van panden is de bermmaaier makkelijk inzetbaar.

Bovendien kan een bosmaaier gemakkelijk dik en hoog gras aan. Maar ook dunne takken zijn geen probleem. De bosmaaiers zijn de grote jongens van de trimwereld, ze hebben grotere motoren, een dikker draad en sterke metalen bladen.

Je kan bij GECO Verhuur variëren in wat voor kop of messenset je wilt huren bij je bermmaaier. Dit kun je aanvinken bij je reservering.

Specificaties

Cilinderinhoud:            41,6 cm³
Geluidsdrukniveau:     100 dB(A) bij metalen kop
Geluidsdrukniveau:     102 dB(A) bij plastic kop
Gewicht:                         7,5 kg
Snijcirkel diameter:     480 mm
Vermogen:                     2,7 pk

Veelgestelde vragen

Hoog gras of onkruid maaien langs slootkanten, bermen of bomen doe je met een bosmaaier. Soms heb je deze niet elke dag nodig, waardoor het voordeliger is om er een te huren.

Er zijn twee kopstukken die je bij de berm- en bosmaaier kunt gebruiken. Of het driehoeksmes of de draadspoel.

Het draadspoel gebruik je bij gras of onkruid. Maar ook wanneer je dicht langs stenen moet maaien. De draadspoel loopt niet vast als je wat hards raakt. Het driehoeks mes daarentegen is voor flinke distels of takken. Maar is minder geschikt voor dichtbij stoepen of muren.

Meegeleverd

Bosmaaier:                      1 stuk 
Volle tank benzine:       1 stuk
Draadspoel of mes:       1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 25,-                € 32,37
Per week:             € 75,-                 € 97,10

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Berm- en bosmaaier huren in de buurt

Je kunt de bosmaaier bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de bermmaaier op te halen. Of laat de bos- en bermmaaier bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede