Bosmaaier

Wil je een bosmaaier huren? Een bosmaaier wordt ook wel een bermmaaier genoemd in de volksmond en dat is niet voor niks. De bosmaaier of bermmaaier is ideaal om te huren voor uitdunningswerkzaamheden, zoals het uitdunnen van bermen. Ook is de bosmaaier geschikt voor het onderhouden van slootkanten en het maaien van struikgewas langs muren. Deze bosmaaier werkt op benzine en kun je gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is. Door een keuze uit verschillende messen of snijgereedschap op de maaier, kun jij er voor zorgen dat je tuin of struikgewas er weer netjes bijstaat.

Hoog gras of onkruid maaien langs slootkanten, bermen of bomen doe je met een bosmaaier 

De bosmaaier weegt slechts 7,5 kg. Waardoor je de machine lang kunt gebruiken zonder moet te worden

Door middel van verschillende kopstukken die je kunt selecteren, heb je het juiste snijgereedschap voor je bermmaaier

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Wil je een bosmaaier huren? De bosmaaier van STIHL is een krachtige, stevige en ergonomisch verbeterde bermmaaier met lange levensduur. Veel professionals huren de bosmaaier voor maaiwerkzaamheden in de land- en tuinbouw. Daarnaast wordt de bermmaaier veel gehuurd door particulieren voor het weghalen van ongewenst onkruid. Vooral langs bermen, randen of zijkanten van panden is de bermmaaier makkelijk inzetbaar.

Bovendien kan een bosmaaier gemakkelijk dik en hoog gras aan. Maar ook dunne takken zijn geen probleem. De bosmaaiers zijn de grote jongens van de trimwereld, ze hebben grotere motoren, een dikker draad en sterke metalen bladen.

Je kan bij GECO Verhuur variëren in wat voor kop of messenset je wilt huren bij je bermmaaier. Dit kun je aanvinken bij je reservering. Tot slot kun je (in het geval dat je een eigen bosmaaier hebt) ook jouw bosmaaier bij ons laten keuren.

Specificaties

Cilinderinhoud: 41,6 cm³
Geluidsdrukniveau met metalen gereedschap: 100 dB(A)
Geluidsdrukniveau met plastic gereedschap: 102 dB(A)
Gewicht: 7,5 kg
Snijcirkel diameter: 480 mm
Vermogen: 2,7 pk

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de bosmaaier gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Bosmaaier huren?

Het is tevens mogelijk om de bosmaaier te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Bosmaaier huren?

De bermmaaier kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad