Betonmolen huren

Wil je een betonmolen huren? Een betonmolen is een werktuig waarmee grind, zand, cement en water gemengd worden tot metsel- of betonspecie. Door een betonmolen te huren kun jij jouw beton perfect mengen en maken. De betonmolens van GECO Verhuur zijn verrijdbaar en hierdoor makkelijk te verplaatsen. Bovendien werken de betonmolens op netstroom waardoor ze lichter in gebruik zijn.

Betonmolen verhuur 

Een betonmolen huren is handig wanneer je aan de slag wilt met het metselen van een muurtje, open haard of een ander metselwerk. Met de betonmolen kun je makkelijk het betonmengsel mengen, zodat je de juiste betonspecie krijgt. Je kunt betonspecie ook met de hand aanmaken met behulp van een betonmixer, maar dit is vaak zwaar werk en een betonmolen kan dit werk makkelijk voor je overnemen. Als je geen ruimte meer heb ik je auto of bus, kun je de betonmolen makkelijk vervoeren met een aanhanger.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van betonmolen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een betonmolen wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle betonmolens leveren.

Alles over betonmolens

Een betonmolen is een werktuig waarmee grind, zand, cement en water gemengd worden tot metsel- of betonspecie of waarmee de betonspecie wordt vervoerd. 

Wanneer huur ik een betonmolen?

Wanneer je geen zin of tijd hebt om zelf zand, cement en water door elkaar te scheppen dan is een betonmolen een echte uitkomst. De betonmolen doet al het werk voor jou. Hiermee maak je gemakkelijk en snel de juiste specie en bespaar je veel kostbare tijd. Binnen in de trommel bevinden zich schuin geplaatste scheppen. Daarmee wordt de betonspecie door de trommel in beweging gehouden en wordt alles met elkaar gemixt. Hierdoor heb je de juiste samenstelling in de juiste staat en kan u deze direct toepassen

Tips voor het huren van een betonmolen:

Een belangrijke tip om een betonmolen te huur is: laat de machine een paar minuten mengen, voordat je meer water toevoegt. Vervolgens kun je beetje bij beetje water toevoegen totdat het mengsel glad en plastisch oogt.

Allereerst begin je met het toevoegen van de helft van de hoeveelheid dat je gebruikt . Meestal zand en grind eerst en dan een beetje water toevoegen. Hoeveel water je nodig hebt, ligt aan de mix die je gebruikt, dit staat altijd op de verpakking.

Leeg vervolgens de hele zak in de trommel, plus de rest van de ingrediënten. Laat de machine het een paar minuten mengen en voeg dan een beetje meer water toe, totdat je mengsel er glad uitziet. Nu is je beton mengsel klaar!

Als je klaar bent, wacht je ongeveer 28 dagen (maar dit staat ook op de verpakking) voordat het beton is uitgehard. Tijdens de eerste week moet je het oppervlak elke dag met water besprenkelen om te zorgen dat het correct instelt en zijn maximale sterkte potentieel bereikt.