Ontstopper

De ontstopper is ideaal om te huren als je last hebt van hardnekkige ophopingen die ontstopt moeten worden. Zonder dat je schadelijke chemicaliën hoeft te gebruiken, kun je jouw toilet of gootsteen ontstoppen. Deze gootsteenontstopper is voorzien van een comfortabel handvat zodat je jouw handen niet bezeerd door het gebruik van deze ontstopper. Deze ontstoppings-handpomp is te huren voor klussen zoals het ontstoppen van toiletten, gootstenen of uw afvoer in de keuken.

Deze ontstoppings-handpomp is te huren voor klussen zoals het ontstoppen van toiletten, gootstenen of je afvoer in de keuken
Deze gootsteenontstopper is voorzien van een comfortabel handvat zodat je je handen niet bezeerd door het gebruik van deze ontstopper

De onstopper is eenvoudig in gebruik en makkelijk te reinigen

  • Dag 10,-
  • Week 25,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Ontstopper huren? Een gootsteenontstopper is een middel om een verstopte gootsteen weer goed te laten doorstromen De Handbediende lavabo-ontstopper is een professionele ontstopper voor het ontstoppen en reinigen van gootsteenafvoerleidingen, met een diameter tot 5 cm.

Door de “open” trommel van de ontstopper vergemakkelijkt het de controle en reiniging van het apparaat na gebruik. Verder is de veer geïntegreerd met staaldraad. Dit voorkomt lusvorming en breuk.

Specificaties

Diameter veer: Ø 1/4″
Lengte veer: 7,5 meter
Geschikt voor: gootsteenafvoerleidingen met een diameter tot 5 cm

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Gootsteenontstopper huren?

Het is tevens mogelijk om de ontstopper handpomp te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Gootsteenontstopper huren?

De handmatige ontstopper kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad