Hogedrukreiniger koud 150 bar

Hogedrukreiniger koud 150 bar huren? De hogedrukreiniger is ideaal om te huren om gevels, bestrating, schuttingen, voertuigen en machines grondig te reinigen. De koud hogedrukreiniger is van Karcher en voor diverse toepassingen geschikt.

Je kunt de hogedrukreiniger zowel verticaal als horizontaal bedienen

De hogedrukreiniger koud 150 is geschikt voor uiteenlopende klussen. Van het schoonspuiten van de dakgoot of de oprit tot rioleringen reinigen

De hogedrukreiniger staat bekend om de compacte afmetingen waardoor deze makkelijk te vervoeren is

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Hogedrukreiniger koud 150 bar huren? De compacte, lichte en veelzijdige koudwater hogedrukreiniger blinkt uit door zijn uitstekende mobiliteit. Een is geschikt voor zowel verticaal als horizontaal gebruik. De hogedrukreiniger is uitgerust met een geavanceerde toebehorenopberging. Verder is de hogedrukreiniger ontworpen voor een lange gebruiksduur dankzij zijn messing cilinderkop en zijn automatische drukontlasting.

Daarnaast is heeft de hogedrukreiniger een druk van 150 bar. Dit wordt door een speciale slang naar een spuitpistool geleid. Zodat hiermee hardnekkige aanslag, verwering en andere vervuiling kan worden verwijderd. Ook kunnen er speciale opzetstukken op worden aangesloten om bijvoorbeeld afvoerpijpen van het riool mee door te spuiten of om terrastegels van aanslag te ontdoen.

Specificaties

Aandrijving: elektrisch
Stroomtype: 230 V
Frequentie: 50 – 60 Hz
Stroomkabel:  5 meter
Max. vermogen: 2,5 kW
Wateropbrengst: 500 l/u
Werkdruk: 120 bar
Toevoertemperatuur: 60 °C
Afmetingen (lxbxh): 380 x 370 x 930 mm
Gewicht (kg): 26
Aanbevolen gebruiksuren per dag: 1 à 2 uur
Geïntegreerde slanghaspel: ja
Autostop: ja

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de hogedrukreiniger gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Hogedrukreiniger huren?

Het is tevens mogelijk om de hogedrukreiniger koud water te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Hogedrukreiniger huren?

De hogedrukreiniger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad