Heteluchtpistool

Heteluchtpistool huren? Het heteluchtpistool of ook wel de verfstripper, verfbrander of verfföhn genoemd, is ideaal om te huren om verf eenvoudig te verwijderen. Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je met deze machine ook je warmwaterleidingen ontdooien of PVC buigen.

Je kunt het heteluchtpistool huren voor verschillende toepassingen

Dankzij de meerdere opzetstukken, kun je verfstripper gebruiken bij jouw klus

Het gewicht is slechts 1 kg waardoor je de verfföhn of heetluchtpistool langdurig kunt gebruiken 

  • Dag 8,-
  • Week 20,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Heteluchtpistool huren? Het heteluchtpistool is geschikt voor het oplossen, drogen en versnellen van lijmverbindingen, vervormen en stofvrij verwijderen van verf. Daarom wordt het heteluchtpistool ook wel verfstripper, verfbrander of verfföhn genoemd. Daarnaast kun je met de verschillende opzetstukken variëren in de straal.

Verder heb je een traploze temperatuurregeling. Samen met de afneembare warmtebescherming, zorgen die factoren met zekerheid voor precies werken. Het heteluchtpistool kan ook  op krappe plaatsen werken. Bovendien is het apparaat is zowel voor links- als rechtshandigen geschikt en daarmee ideaal voor iedere klusser. Kortom, de Bosch heteluchtpistool is een betrouwbare helper in vele situaties: losmaken van verf en lak, vormen, lassen en krimpen met hete lucht.

 

Specificaties

Energiebron: netspanning
Maximaal vermogen: 2300 Watt
Maximale temperatuurinstelling:  660 °C
Minimale temperatuurinstelling:  50 °C
Voltage: 230 Volt
Gewicht:  1 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de elektrische kachel gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Heteluchtpistool huren?

Het is tevens mogelijk om het heteluchtpistool te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Heteluchtpistool huren?

Het heteluchtpistool kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad