Knikarmhoogwerker accu huren

Een veelzijdige en betrouwbare hoogwerker is de knikarmhoogwerker. De kniktelescoophoogwerker of knikschuifarm hoogwerker is ideaal om te huren. Omdat deze machine zelfrijdend is. En ook op moeilijk te bereiken plaatsen kan komen. Door de accu aandrijving werk je bovendien ook stil. Je werkt stabiel dankzij de knikarmhoogwerker.

Knikarmhoogwerker accu verhuur 

Wanneer je een knikarmhoogwerker op accu wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hoogwerkers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een hoogwerker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

De knikarm constructie maakt deze hoogwerkers erg flexibel. Het helpt je om ook op de lastig te bereiken plekken te komen. Dus wanneer je op zoekt ben naar het huren van hoogwerkers, kun je bij ons terecht. 

Alles over knikarmhoogwerkers op accu

De knikhoogwerker op accu combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Dit resulteert in efficiënter werken en het scheelt je veel tijd.

Wat is de prijs van een knikarmhoogwerker?

Een knikarm telescoophoogwerker huur je al vanaf € 160,00 exclusief btw per dag. Let wel goed op dat dit de prijs zonder schade-risico regeling en transportkosten is.

Kan een knikarmhoogwerker op een aanhanger?

De meeste kniktelescoophoogwerkers zijn te zwaar om op een aanhanger te vervoeren. Is er dan geen knikarm hoogwerker op een aanhanger te vervoeren? Jawel! De compacte kniktelescoop 12m is dankzij het eigen gewicht van 3350 kg te vervoeren op een aanhangwagen. Let op! Deze hoogwerker niet op elke aanhanger en achter elk voertuig te vervoeren is. Bij GECO Verhuur is de knik telescoop 12 meter is in combinatie met een machinetransporter te huur.

Welke knikarmhoogwerker heb ik nodig?

Bij GECO Verhuur verhuren wij de volgende knikarm telescoophoogwerkers:

Deze hoogwerkers zijn vooral geschikt voor het gebruik in bedrijfspanden en fabrieken. Welke knik armhoogwerker je nodig hebt hangt af van het soort klus en op welke hoogte je werken moet. Onze verhuurmedewerkers geven je graag advies.

Is een certificaat verplicht bij het huren van een hoogwerker?

Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht, maar de ARBO-wet stelt wel dat de werkgever moet zorgen dat het personeel voldoende kundig is om veilig met een hoogwerker te werken.

Wie mag een hoogwerker bedienen?

Een hoogwerker mag alleen bediend worden door een persoon van minimaal 18 jaar oud. Tijdens het werken met een hoogwerker mogen onbevoegden niet binnen het bereik van de hoogwerker komen. Om te voorkomen dat men getroffen wordt door vallende voorwerpen of wordt aangereden door de hoogwerker dient het werkterrein afgezet of afgeschermd te worden. In principe is er voor het werken met een hoogwerker geen rijbewijs vereist.