Heggenschaar

Wil je een heggenschaar huren? De heggenschaar is ideaal om te huren voor het moeiteloos knippen en in vorm brengen van struiken, heggen en dennen. Je kunt de MAKITA XGT 40 V Max Heggenschaar 75cm Terugsnoeiuitvoeringen gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is.

Per dag:
20,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          60,00 excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Heggenschaar huren? Deze professionele accu heggenschaar met kan makkelijk terugsnoeien. De terugsnoeiuitvoering haagscharen zijn machines met voldoende snoeivermogen voor grote terugsnoeiopdrachten. Specialistisch gezien tellen hierbij het kleinere aantal slagen per minuut met de duidelijk grotere snoeikracht. Maar ook de grotere tandhoogte en de grotere tandafstanden spelen een rol. Deze eigenschappen maken zelfs bij sterke wildgroei of bij rooiwerken, een snelle en gemakkelijke terugsnoei mogelijk. Bovendien heeft de heggenschaar dubbelzijdig geslepen messen. Hierdoor is de heggenschaar geschikt voor horizontaal en verticaal snoeien. Daarnaast is de haagschaar laag in gewicht en heeft het een laag trillingsniveau.

Ten slotte is een heggenschaar of haagschaar is een stuk tuingereedschap dat gebruikt kan worden om een heg te snoeien. Door een heg regelmatig te snoeien kan deze in model worden gebracht. Behalve recht kan er in allerlei modellen worden gesnoeid. Hierdoor wordt de heggenschaar gebruikt in de tuin, landbouw, tuinbouw, en door de gemeente.

Specificaties

Type motor                                 BL-motor
Volt (spanning)                          36 V
Gewicht (EPTA)                          5,4 kg
Softstart                                      Ja
Constant toerental                   Ja
Platform                                      XGT 40 V Max
Geluidsdrukniveau (LpA)          85 dB(A)

Veelgestelde vragen

Je kunt met deze heggenschaar voorwaarts snoeien. Maar de heggenschaar is tevens geschikt om terug te snoeien.

Je hagen scheren doe je het best: de eerste keer voor de zomer start, tussen half mei en half juni. de tweede keer na de zomer, tussen eind augustus en begin september. Zo gaan ze mooi geschoren de winter in.
De bovenkant van een haag knip je smaller dan aan onderkant, zodat de hele haag genoeg zonlicht krijgt en er geen gaten in komen. Knip de takken aan de bovenkant weg om de hoogte te bepalen. Snoei een coniferen haag niet te diep terug , laat wat groene takken zitten.

Meegeleverd

Heggenschaar:               1 stuk

Accu:                                 1 stuk

Snellader:                         1 stuk

 

Optioneel

Handschoenen
Gehoorbescherming
Veiligheidsbril


Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 20,00                € 25,89
Per week:             € 60,00              € 77.68

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Heggenschaar huren in de buurt

Je kunt de Hoogsnoeier  heggenschaar bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de Hoogsnoeier  heggenschaar  op te halen. Of laat de Hoogsnoeier  heggenschaar bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede