Heggenschaar

Wil je een heggenschaar huren? De heggenschaar is ideaal om te huren voor het moeiteloos knippen en in vorm brengen van struiken, heggen en dennen. Je kunt de Stihl heggenschaar 75 cm op benzine gebruiken op plaatsen waar geen stroomvoorziening aanwezig is.

De heggenschaar is geschikt om te terugsnoeien

Aan de hand van deze heggenschaar kun je zelfs de sterkste wildgroei of rooiwerken weer netjes krijgen

Ondanks het formaat en gewicht, is de heggenschaar nog laag in gewicht waardoor je langdurig kunt snoeien

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Heggenschaar huren? Deze professionele benzine heggenschaar met kan makkelijk terugsnoeien. De terugsnoeiuitvoering haagscharen zijn machines met voldoende snoeivermogen voor grote terugsnoeiopdrachten. Specialistisch gezien tellen hierbij het kleinere aantal slagen per minuut met de duidelijk grotere snoeikracht. Maar ook de grotere tandhoogte en de grotere tandafstanden spelen een rol.

Deze eigenschappen maken zelfs bij sterke wildgroei of bij rooiwerken, een snelle en gemakkelijke terugsnoei mogelijk. Bovendien heeft de heggenschaar dubbelzijdig geslepen messen. Hierdoor is de heggenschaar geschikt voor horizontaal en verticaal snoeien. Daarnaast is de haagschaar laag in gewicht en heeft het een laag trillingsniveau.

Ook is een heggenschaar of haagschaar een stuk tuingereedschap dat gebruikt kan worden om een heg te snoeien. Door een heg regelmatig te snoeien kan deze in model worden gebracht. Behalve recht kan er in allerlei modellen worden gesnoeid. Hierdoor wordt de heggenschaar gebruikt in de tuin, landbouw, tuinbouw, en door de gemeente. Tot slot, heb je zelf een heggenschaar? Zorg ervoor dat deze de keuring van heggenscharen heeft gehad.

Specificaties

Zaagbladlengte: 75 cm
Tandafstand: 38 mm
Cilinderinhoud: 22,7 cm³
Vermogen: 0,7 kW
Gewicht: 5,6 kgm
Geluidsdrukniveau: 94 dB(A)
Zaagbladlengte: 75 cm
CO2: 967 g/kWh
Totale lengte: 135 cm
Trillingsniveau links/rechts: 2,4/2,8 m/s²

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de heggenschaar gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Heggenschaar huren?

Het is tevens mogelijk om de heggenschaar te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Heggenschaar huren?

De heggenschaar op benzine kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad