Grondfreesmachine 5,5 pk

Grondfreesmachine 5,5 pk huren? De grondfreesmachine is ideaal om te huren voor het frezen van je tuin. Tijdens het frezen wordt de grond door elkaar geroerd. Gewasresten die zich nog in de grond bevinden, worden niet door de grond heen gemengd, maar er juist onder gebracht. Met het gebruik van een grondfrees wordt je grond in één keer zaaiklaar gemaakt.

Door het hefhandvat en de wielen van de grondfrees, is de freesmachine gemakkelijk te verplaatsen

Als je de grondfreesmachine 5,5 pk huurt, dan kun je de grond in bijvoorbeeld je tuin flink frezen

Aangezien de grondfrees werkt op Aspen 4(-takt), ben je niet afhankelijk van een stroompunt

  • Dag 30,-
  • Week 90,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Met behulp van een grondfrees zullen de werkzaamheden in de tuin een stuk sneller verlopen. Daarnaast nauwkeuriger en met minder inspanning. Maar wél met een beter resultaat als gevolg. Wanneer je de grondfreesmachine 5,5 pk wilt huren, huur je een machine bestaande uit gehaakte messen die op een roterende as zijn gemonteerd. Waardoor knuppels grond worden verwijderd die gelijktijdig of in tegengestelde richtingen kunnen roteren.

Dit voor het losmaken en na het frezen, egaliseren van grote grondoppervlakken. Met name moeilijke en harde kleigrond. Het is bijvoorbeeld handig in een nieuw aangelegde tuin of voordat je een groot gazon opzet. Een grondfrees is er van klein tot groot. Je hebt bij GECO Verhuur een 5,5 pk grondfrees en de krachtigere grondfrees 13 pk.

Specificaties

Tandsnelheid: max. 72 RPM
Tanden breedte: 14″
Diepte: maximaal 10″
Gewicht: 63 kg
Lengte: 155 cm
Breedte: 61 cm
Breedte: 99 cm

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Grondfrees huren?

Het is tevens mogelijk om de grondfreesmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Grondfrees huren?

De grondfrees 5,5 pk kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad