Sleuvenstamper

De sleuvenstamper is ideaal om te huren wanneer je een sleuf wilt aanstampen. De trilstamper is geschikt voor de verdichting van moeilijk bereikbare plekken, zoals geulen, leidingen en sloten. De sleuvenstamper, die ook wel een Wacker stamper wordt genoemd, werkt op benzine. Hierdoor heb je tijdens het gebruik van de sleuvenstamper geen stroomvoorziening nodig.

Ideaal om te huren om grond te verdichten in moeilijk te bereiken plaatsen

Je bent niet afhankelijk van stroom aangezien de sleuventamper werkt op Aspen 2(-takt)

Met een kracht van impact van 16 kN en een voet van 34 x 27 cm kun je snel verdichten

  • Dag 25,-
  • Week 75,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Sleuvenstamper huren? Moet je voornamelijk verdichten op moeilijk bereikbare en smalle plaatsen, dan is een trilstamper de ideale machine. De sleuvenstmapers zijn uitermate geschikt voor het werken in greppels en sleuven maar ook inzetbaar voor overige trilwerkzaamheden.

Omdat een trilstamper met namelijk wordt gebruikt in een sleuf, wordt een dergelijke machine ook wel als ‘sleuvenstamper’ aangeduid. Een sleuvenstamper is een stamper met een kleine stampvoet. Hiermee is een trilstamper of sleuvenstamper uitermate geschikt om te worden ingezet in nauwe ruimten.

Deze trilstamper borduurt voort op de vele tientallen jaren ervaring van Wacker. Vandaar dat de machine ook wel Wacker stamper wordt genoemd. Als uitvinder van de trilstamper weten zij als geen ander hoe je de perfecte trilstamper maakt. Zo is ook de deze trilstamper geheel doorontwikkeld. Ook deze sleuvenstamper voor een vereenvoudigd transport een verhoogde transportbeugel gekregen. Verder levert betere prestaties, waaronder een hogere stampfrequentie, een hogere slagkracht en een sterkere slag. Hiermee loop je dus nog sneller dan voorheen over het zandbed.

Specificaties

Motortype: Wacker Neuson WM 80
Motorvermogen:  1.8 kW
Slaghoogte:  80 mm
Slagfrequentie:  700 slagen per minuut
Breedte stampvoet:  28 cm
Aandrijving:  benzinemotor
Gewicht:  66 kg

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de sleuvenstamper gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Sleuvenstamper huren?

Het is tevens mogelijk om de Wacker stamper te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Sleuvenstamper huren?

De stamper kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad