Sleuvenstamper

De sleuvenstamper is ideaal om te huren wanneer je een sleuf wilt aanstampen. De trilstamper is geschikt voor de verdichting van moeilijk bereikbare plekken, zoals geulen, leidingen en sloten. De sleuvenstamper, die ook wel een Wacker stamper wordt genoemd, werkt op benzine. Hierdoor heb je tijdens het gebruik van de sleuvenstamper geen stroomvoorziening nodig.

Per dag:
25,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          75,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Sleuvenstamper huren? Moet je voornamelijk verdichten op moeilijk bereikbare en smalle plaatsen, dan is een trilstamper de ideale machine. De sleuvenstmapers zijn uitermate geschikt voor het werken in greppels en sleuven maar ook inzetbaar voor overige trilwerkzaamheden.

Omdat een trilstamper met namelijk wordt gebruikt in een sleuf, wordt een dergelijke machine ook wel als ‘sleuvenstamper’ aangeduid. Een sleuvenstamper is een stamper met een kleine stampvoet. Hiermee is een trilstamper of sleuvenstamper uitermate geschikt om te worden ingezet in nauwe ruimten.

Deze trilstamper borduurt voort op de vele tientallen jaren ervaring van Wacker. Vandaar dat de machine ook wel Wacker stamper wordt genoemd. Als uitvinder van de trilstamper weten zij als geen ander hoe je de perfecte trilstamper maakt. Zo is ook de deze trilstamper geheel doorontwikkeld. Ook deze sleuvenstamper voor een vereenvoudigd transport een verhoogde transportbeugel gekregen. Verder levert betere prestaties, waaronder een hogere stampfrequentie, een hogere slagkracht en een sterkere slag. Hiermee loop je dus nog sneller dan voorheen over het zandbed.

Specificaties

Motortype:                      Wacker Neuson WM 80
Motorvermogen:           1.8 kW
Slaghoogte:                    80 mm
Slagfrequentie:             700 slagen per minuut
Breedte stampvoet:     28 cm
Aandrijving:                    benzinemotor
Gewicht:                          66 kg

Veelgestelde vragen

Je bent niet afhankelijk van stroom aangezien de sleuventamper werkt op Aspen 2(-takt). Je krijgt deze vol mee en moet de sleuvenstamper weer vol inleveren.

Het is een soort zeer compacte trilplaat geschikt voor smalle sleuven. Met een kracht van impact van 16 kN en een voet van 34 x 27 cm kun je snel verdichten.

Meegeleverd

Sleuvenstamper:               1 stuk
Volle benzinetank:            1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 25,-               € 32,37
Per week:             € 75,-                € 97,10

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Sleuvenstamper huren in de buurt

Je kunt de sleuvenstamper bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de sleuvenstamper op te halen. Of laat de sleuvenstamper bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede