Stofzuiger huren

Stofvrij werken? Dat kan met een bouwstofzuiger van GECO Verhuur. Deze krachtige stofzuigers zorgen ervoor dat je stofvrij kunt werken bij schuren, boren en zagen. De bouwstofzuigers passen op elke machine met een stofafzuigpunt. Met deze speciale bouwstofzuigers zuig je verschillende materialen, zoals kwartsstof feilloos en veilig op. Bovendien zijn het ideale stofzuigers voor op iedere bouwplaats. Een reguliere stofzuiger volstaat niet op een bouwplaats. Na het werk ligt hier vaak een te grote hoeveelheid (kwarts-)stof om met een normale variant stofzuiger weg te krijgen. Extra maatregelen nemen om stofvrij te werken? Ontdek dan alle machines voor stofafzuiging.

Stofzuiger verhuur 

Professionele stofzuigers zorgen ervoor dat jij veilig en stofvrij jouw klus kan doen. Zo wordt een bouwzuiger vaak gehuurd in combinatie met sleuvenzagen, muurzagen, afkortzaag-, betonschuur- en andere schuurmachines. Ook zijn bouwstofzuigers ideaal om bijvoorbeeld bouwstof op te zuigen. Dit soort stof is vaak te vinden bij renovaties, verbouwingen van keukens en bij het slopen van muren in gebouwen.

Je leest hier welke stofzuiger jij nodig hebt. En waar je op moet letten bij het huren van een stofzuiger Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een stofzuiger wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle stofzuigers leveren.

Alles over stofzuigers

Wil je stofvrij werken en je huis, garage of werkplaats schoonhouden tijdens het klussen, dan komt een bouwstofzuiger goed van pas. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste stofzuiger.

Bovendien kun je bij ons ook stofzuigerzakken kopen. Dankzij onze verkoopafdeling word je ontzorgd en wordt aan alles gedacht bij GECO. 

Wat is een bouwstofzuiger?

Om je werkplaats netjes en schoon te houden, komt een bouwstofzuiger goed van pas. Een bouwstofzuiger wordt ook wel een alleszuiger of een industriële stofzuiger genoemd.

Wat wil je gaan doen met de stofzuiger?

Welk materiaal ga je opzuigen? Bij het opzuigen van droog materiaal kun je kiezen voor een grotere en krachtige stofzuiger of een kleinere handzame stofzuiger.

Als je nat materiaal wilt gaan opzuigen, adviseren wij je de waterzuiger te huren.

Wil je ervoor zorgen dat je veilig in een stofvrije ruimte kunt werken? Kijk dan eens naar de speciale Dryfast filterbox stofafzuiging.

Waarvoor gebruik je een bouwstofzuiger?

Welke bouwstofzuiger je nodig hebt, hangt af van een aantal vragen:

  • Voer je doe-het-zelf klussen of professionele klussen uit?
  • Heb je een alleszuiger of bouwstofzuiger nodig?
  • Wil je vloeistof opzuigen?
  • Welk afval wil je opzuigen?
  • Koolstof of andere schadelijke stoffen filteren?

Doe-het-zelf
Voor de doe-het-zelver die thuis of in de nieuw gekochte woning met een klusproject aan de slag gaan, is een bouwstofzuiger 35 liter voldoende. Een flink reservoir zodat je deze niet steeds hoeft te legen is aan te raden.

Professionele klussen
Ga je een bouwstofzuiger voor professionele werkzaamheden gebruiken, dan worden andere eigenschappen interessant. Een grotere capaciteit zoals de 78 liter stofzuiger biedt bijvoorbeeld.

Vloeistof opzuigen
Je kunt bij ons bouwstofzuigers huren met de mogelijkheid om water, modder of ander nat vuil op te zuigen. Handig, want met een dweil en een emmer ben je een stuk langer bezig. Deze waterstofzuigers of nat- en droogzuigers gebruik je bijvoorbeeld voor het legen van de dakgoot, het opruimen van oude stukken behang of als schoonmaakhulp bij een lekkage.

Afval opzuigen
Hoewel heel fijn, is bouwstof te scherp om door een normale stofzuiger opgezogen te worden. Speciale filterzakken in onze bouwstofzuigers zorgen ervoor dat je genoeg zuigkracht houdt om de werkplaats schoon te houden. 

Koolstof of andere schadelijke stoffen filteren
Een bouwstof kan ook worden gebruikt voor het opzuigen van schadelijke stoffen. Belangrijk hierbij is de stofklasse van de desbetreffende stofzuiger. Daarnaast kun je ook gebruik maken van een speciale filterbox in combinatie met een ventilator.