Stronkenfrees

Wil je een stronkenfrees huren? De stronkenfrees is ideaal om te huren, wanneer je wilt voorkomen dat de boomstronk van een gerooide boom weer uitloopt. Een achtergebleven boomstronk of wortels van een gerooide boom zijn eenvoudig stuk krijgen met behulp van een stronkenfrees. Een stronkenfrees is voorzien van beitels op de frees, waarmee de boomstronk wordt verpulverd.

De stronkenfrees freest of versnippert moeiteloos en in geen tijd de achtergebleven boomstronk

Je kunt dankzij de wielen de stronkenfrees eenvoudig verplaatsen en vervoeren

De stobbenfrees kan een boomstronk van 50 cm boven de grond weg frezen. En tot 41 cm onder het grondniveau
  • Dag 70,-
  • Week 210,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Stronkenfrees huren? De termen stronkenfrees en stobbenfrees, stobbefrees of weortelfrees zijn aanduidingen voor één en dezelfde machine. Kortweg verwijdert de stobbenfrees diverse beplanting. Naast boomstronken en boomwortels kunnen kun je met de stobbenfrees ook struiken, wortels van heggen en zelfs bamboe verwijderen. Een stronkenfrees is echter niet geschikt om grote oppervlaktes tuin te frezen; daarvoor wordt een grondfrees 5,5 pk of grondfrees 13 pk gebruikt.

De stronkenfrees is een speciaal ontwikkelde machine waarmee boomstronken kunnen worden uitgefreesd tot diep in de grond. De machine beschikt over een zwenkarm met daarop bevestigd een freeswiel waarop harde scherpe widia (wolfraam carbide) beitels zijn gemonteerd. De beitels, vervaardigd van widia (afgeleid van ‘wie Diamant’ in het Duits), zijn bijna net zo hard als diamant.

Specificaties

Motor: Honda 13 pk (9,7 kW)
Gewicht: 100 dB(A)
Max. snijhoogte: 51 cm
Max. snijdiepte: 41 cm
Afmetingen: 147 x 81 x 130 cm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de stronkenfrees gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Stronkenfrees huren?

Het is tevens mogelijk om de frees te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Stronkenfrees huren?

De stronkenfrees kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad