Trap huren

Je kunt bij GECO Verhuur verschillende trappen huren. De trap zorgt voor de verbinding tussen twee verschillende niveau gelegen vlakken. Door de trap op een stabiele ondergrond te zetten, werk jij veilig op hoogte. De trappen van GECO Verhuur zijn allemaal gekeurd en uitsluitend van A-merk kwaliteit. De trapladders zijn handig in en om het huis. Daarnaast zijn de trappentorens gemakkelijke steigers waar je veilig omhoog en omlaag loopt.

Trappen verhuur 

Een trap komt eigenlijk altijd wel van pas bij een klus in of om het huis. Daarom als je op zoekt bent naar een trap, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle trappen leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke trap je nodig hebt? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een trap. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van trapladders of trappentorens. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van verschillende trappen.

Alles over trappen

Een stevige trap is een goede en veilige investering voor jouw klussen waarbij je hoogte tekort komt. Met name trapladders zijn erg populair. Een trap is vaak  licht en compact waardoor je hem snel pakt en weer makkelijk opbergt. Voor de zwaardere klussen en professioneel gebruik zijn trappentorens erg geschikt.

Wanneer je van plan bent een hele lange tijd de trap te huren, kun je ook overwegen om een trap te kopen. Trappen kopen doe je bij GECO Verkoop. Hier profiteer je van de service, garantie en ontzorging als je gewend bent bij GECO Verhuur. Dus trap er niet in om ergens anders jou trappen te krijgen.

Welke trappen zijn er?

Er zijn erg veel verschillende trappen, voor veel verschillende klussen. Bij GECO Verhuur hebben wij onze trappen ingedeeld in de volgende soorten: trapladders en trappentorens.

Bij de trapladders zijn er de volgende trappen beschikbaar:

Wanneer is het handig om een trap te plaatsen?

Er zijn twee uiterst belangrijke factoren waarop je moet letten bij het plaatsen van een trap. Je kan dus uitsluitend een trap plaatsen, als deze twee factoren voldoende in orde zijn.

De hoek van de ladder:  Voor je de eerste stap omhoog zet, controleer je de hoek waarin de ladder staat. Een hoek van 75 graden is het meest ideaal. Dit kun je heel eenvoudig testen door de punt van je schoenen tegen de voeten van de ladder te plaatsen en vervolgens je armen naar voren te strekken. Kun je de ladder makkelijk vastpakken dan is de hoek in orde. Kijk meteen ook even of de sporten van de ladder echt horizontaal staan.

De ondergrond van de ladder: Minstens zo belangrijk is de ondergrond. Deze moet vlak en stevig zijn. Je wilt immers niet dat de ladder wegzakt of verschuift. Zet de ladder ook niet op losse planken, kratten of zand.

Wat is het verschil tussen een trap en een ladder?

Een ladder bestaat uit twee bomen aan de zijkant met daartussen de sporten. De sporten zijn de ’treden’ waar je op staat. Ladders zijn vaak uitgerust met beslag om de ladder mee te vergrendelen.

Een trap heeft stijlen aan de zijkanten, maar in tegenstelling tot de ladder heeft de trap platte treden in plaats van sporten. Bovendien is een trap vaak voorzien van een platform zodat je gemakkelijker staat. Bij GECO Verhuur hebben wij de volgende ladders: reformladder, dakladder en een optrekladder.