Steenknipper huren

Wil je een steenknipper huren? Om een steen of tegel snel en gemakkelijk op maat te krijgen, bestaan er tal van mogelijkheden. Zo kun je gebruik maken van een speciale steenzaag- of tegelzaagmachine. Een andere manier om stenen op de juiste maat te krijgen om zo de werkzaamheden af te ronden, is natuurlijk een speciale motorslijper te gebruiken. De methode waar jij naar op zoek bent, is wellicht zelfs de beste: namelijk met een stenenknipper. Want om stenen op maat te krijgen werk je met een speciale knipper schoon en milieuvriendelijk.

Steenknipper verhuur 

Als je stenen op maat wilt knippen, is een steenknipper geschikt om te huren. Er zijn verschillende soorten steenknippers die je kunt huren bij verschillende klussen. Stenenknippers, ook wel klinkerknippers genoemd, zijn speciaal bedoeld voor het knippen van bakstenen en klinkers. 

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van steenknippers. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een steenknipper wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle steenknippers leveren.

Alles over steenknippers

Houd je je bezig met het maken van een oprit of straat, of is er een andere klus die het knippen van steen vereist? Dan kun je makkelijk een steenknipper huren bij GECO Verhuur.

Wat is een steenknipper?

Een steeknipper is eigenlijk wat de naam al zegt. Een stenenknipper is uitermate geschikt voor het knippen van stenen en klinkers. Zonder lawaai en met weinig moeite kun je (beton)stenen knippen. Je kunt de stenenknipper overal gebruiken en het produceert geen stof of geluidsoverlast.

Wat is het verschil tussen een steenknipper en lamellenknipper?

Naast onze steenknippers verhuren wij tevens lamellenknippers. Deze worden voornamelijk toegepast in het knippen van (beton)tegels. Het knipmes is gemaakt van losse en flexibele hardmetalen snijtanden, deze zijn verend geborgd in meshouders. Deze borging is zowel boven als onder. Dit verende werkingsprincipe zorgt ervoor dat het knipmes zich aanpast aan het steenoppervlak, en geeft een gelijkmatige drukverdeling over de steen. 

Welke steenknipper heb ik nodig?

Er zijn meerdere steenknippers te huur. Welke steenknipper je wilt huren, is afhankelijk van de grote van de stenen die je wilt gaan knippen.

Hoe vervoer ik een steenknipper?

Je kunt een steenknipper vaak vervoeren in je bus of auto. Ook zou je, bij gebrek aan ruimte, een aanhanger huren op een steenknipper te vervoeren. Maar onze ervaring is dat de meeste steenknippers in de kofferbak passen. Of bij kleinere auto’s met neergeklapte banken achterin.