Elektroheater huren

Wil je een elektroheater huren? Deze kachel levert direct schone en warme lucht geluidloos af. De warmte wordt door middel van stroom opgewekt, je hebt dus geen brandstof nodig. Elektroheaters gebruiken ook geen zuurstof en produceren geen vocht. De elektrische heater is te gebruiken in bijvoorbeeld een woning, kantoor, school, ziekenhuis, verzorgingshuis of in de bouwplaats of scheepsbouw. Ook kun je de elektroheater huren in combinatie met bouwdrogers om nog sneller te drogen.

Elektroheater verhuur 

Elektroheaters worden veelal gehuurd op bouwprojecten en in tijdelijke ruimtes. De woning of ruimte wordt door middel van een elektroheater (eventueel in combinatie met een bouwdroger) snel verwarmd en gedroogd. Eén van de grote voordelen van een elektroheater huren, is dat deze kachel direct schone en warme lucht geluidloos afgeeft. De warmte wordt door middel van stroom opgewekt, je hebt dus geen brandstof nodig. Elektroheaters gebruiken dan ook geen zuurstof en produceren geen vocht. De elektrische heater is te gebruiken in bijvoorbeeld een woning, kantoor, school, ziekenhuis, verzorgingshuis of in de bouwplaats of scheepsbouw.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van elektroheaters. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een elektroheater wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle heaters leveren.

Alles over elektroheaters

De elektroheaters die wij te huur hebben zijn robuust en uitermate geschikt voor de omstandigheden op de bouwplaats. Wij verhuren elektrische kachels van het A-merk Dryfast. Bij onze verkoopfadeling kun je ook Dryfast kachels kopen. Of ontdek bijvoorbeeld alle elektrische kachels van verschillende merken.

Hoe werkt een elektroheater?

Elektroheaters werken met een verwarmingselement al dan niet in combinatie met een ventilator. De bouwkachels 3 kW, 9 kW en 12 kW zijn zeer geschikt voor het verwarmen van een ruimte waar tijdelijk geen verwarming aanwezig is. Dankzij de ingebouwde ventilator en de robuuste behuizing is deze heater zeer geschikt voor de bouwplaats.
Elektro infraroodheaters geven stralingswarmte af naar een bepaalde plek in de kamer (bijvoorbeeld je werktafel of de zithoek). Zit je in de stralingswarmte, dan voelt dat comfortabel, ook al is de luchttemperatuur om je heen lager. Net zoals het in de lente in de zon behaaglijk kan zijn ondanks een lage temperatuur. Maar als je bij het warmtepaneel wegloopt, is de warmte ook weg.

Elektroheater voor in de bouw

Een bijzonder belangrijk argument om de elektrische kachels te huren in de afbouwfase in de bouw, is het feit, dat deze elektrische kachels voorzien zijn van een dubbele mantel. Daardoor kan deze elektrische kachel, door stroomuitval niet heet worden en zodoende schade aan verse vloeren veroorzaken. Iets wat door enkelwandige kachels met nakoeling in de afgelopen jaren regelmatig gebeurd is.

Ook wordt door de speciale uitblaasroosters voorkomen dat de verse vloer aangestraald kan worden, of de droge, warme lucht te snel over de vloer strijkt.

Elektroheater voor bouwdrogers

De elektroheaters van Dryfast zijn verrijdbare elektrische kachel met een schakelbare verwarmingscapaciteit. De kachels zijn speciaal ontwikkeld voor de ondersteuning van bouwdroging. Let op! Het is niet persé nodig om een kachel te gebruiken bij een bouwdroger, meestal volstaat een ventilator net zo goed of zelfs beter. Maar een kachel ter ondersteuning zorgt voor een hogere ruimtetemperatuur, wat weer zorgt voor een kortere droogtijd. Tip: zorg dan dat je de kachel niet op het te drogen oppervlakte richt