Voeghakhamer

De voeghakhamer is ideaal om te huren voor het uittrillen van voegwerk zonder druk op de hamer uit te oefenen. Dit heeft als voordeel dat er zeer precies gewerkt kan worden, zonder hierbij de stenen te beschadigen. Ook is door de directe trilling de lichamelijke belasting aanzienlijk minder. De hakhamer is gemakkelijk te gebruiken door het kleine formaat: 227 mm, het lichte gewicht: 1,6 kg.  De voegenhakhamer heeft een zuigerslag van 45 mm. Daarnaast is het luchtverbruik 4 l/sec en tot slot een slagtal van 4400 p/min.

Deze Atlas voeghakhamer heeft een directe slag 

De voeghakhamer weegt slechts 1,6 kg en dankzij de combinatie met de directe trilling heb je geringe fysieke belasting

Je kunt met de voegenbikhaar voegen zeer precies uitbikken

  • Dag 14,-
  • Week 35,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

De Atlas voeghakhamer is één van de meest gebruikte voegenhamers. Dankzij de directe trilling van de hamer, kan het voegwerk er uitgetrilt worden zonder hierbij druk op de hamer uit te oefenen. Dit heeft als voordeel dat er zeer precies gewerkt kan worden, zonder hierbij de stenen te beschadigen. Ook is door de directe trilling de lichamelijke belasting aanzienlijk minder.

Het huren van een voeghakhamer is zeer geschikt voor het hakken van voegen. De voeghakhamer is een kleine luchthamer met een speciale voegbeitel. Dit maakt deze hamer zeer goed bruikbaar voor het uitkappen van voegen. De voegbikhamer is niet groot en is makkelijk om vast te houden tijdens de werkzaamheden. Ook is deze voeghakhamer niet zwaar, waardoor je er precieze werkzaamheden mee kunt uitvoeren.

Specificaties

Gewicht: 1,6 kg
Lengte: 227 mm
Zuiger: Ø 1 mm
Zuigerslag : 45 mm
Luchtverbruik: 4400 p/min

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Voegenhakhamer huren?

Het is tevens mogelijk om de hakhamer te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Voegenhakhamer huren?

De voegenhakhamer op lucht kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad