Schoorstempels huren

Bij GECO Verhuur ben je aan het juiste adres als je schoorstempels wilt huren. Op de bouwplaats kom je ze bijna altijd tegen: schoorstempels. Als je een wand of muur tijdelijk wilt ondersteunen, is een het huren van schoorstempels onmisbaar. Deze speciale bouwstempel wordt ook wel een ‘duw-trek stempel’ genoemd. De schoorstempel wordt voornamelijk toegepast in de woningbouw en bij overige `lichtere` schoorbelastingen.

Schoorstempel verhuur 

De schoorstempel of duw-trekstempel is ideaal om te huren voor gebruik bij muren in de woningbouw. Wanneer je namelijk een wand of muur tijdelijk wilt ondersteunen, is een duw-trekschoor onmisbaar. Deze speciale bouwstempel wordt ook wel een schoorstempel genoemd. De schoorstempel wordt voornamelijk toegepast in de woningbouw en bij overige ‘lichtere’ schoorbelastingen.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een schoorstempel. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een schoorstempel wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle stempels leveren.

Alles over schoorstempels

Als je een wand of een muur tijdelijk wilt ondersteunen, is een schoorstempel handig om te huren. De stempel zorgt ervoor dat je de muur gemakkelijk en veilig kunt ondersteunen.

Wat is een schoorstempel?

De schoorstempel dient er voor om in een belangrijke mate zowel horizontale als verticale krachten op te vangen. Dan duidt de professionele gebruiker dit vaak ook wel aan met het begrip ‘schoren’. Hiervoor gebruik je dus een duw-trekstempel, ook wel een ‘schoorstempel’ genoemd.

Wanneer huur je een schoorstempel?

Als je een schoorstempel gebruikt om bij bijvoorbeeld bouwputten en gleuven bijna uitsluitend horizontale krachten op te laten nemen, dan noemt men dit ook wel ‘stempelen’. Werken er nagenoeg uitsluitend verticale krachten op de stempel, dan hebben de stempels dus een ondersteunende functie. In dit geval spreekt men in de bouwwereld ook wel van ‘stutten’. Hiervoor gebruik je een van onze schoorstempels.