Magni verreiker huren

Magni verreiker huren? Wanneer je een klus of project hebt waarbij je een verreiker nodig hebt, maar zelf hier niet over beschikt, is de Magni verreiker ideaal om te huren. Een roterende verreiker heeft een roterende functie. Dit maakt de machine compact en wendbaar. Waardoor perfect om in te zetten in situaties waar een heftruck te kort schiet. De machine is erg flexibel en kan op moeilijk begaanbare plaatsen ingezet worden, bijvoorbeeld op een bouwplaats op een overslag terrein of  tijdens het op- en afbouwen van een evenement.

Magni roterende verreiker verhuur 

Een Magni verreiker is een multifunctioneel hulpmiddel als je werkzaamheden op hoogte te verrichten hebt. Dankzij de vierwielaandrijving kan de verreiker op ruwterrein goed manoeuvreren. Een verreiker kun je huren als je een machine nodig hebt die je voor meerdere doelen in kunt zetten. De verreiker wordt vaak vergelijken met een vorkheftruck, maar het grootste verschil is dat een verreiker op ruw terrein prima uit de voeten kan en een uitschuifbare telescopische arm heeft.

Wanneer je een Magni verreiker wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle roterende verreikers leveren.

Tot slot kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke verreiker je nodig hebt voor jouw klus staan onze ervaren verhuurmedewerkers voor je klaar om je van goed advies te voorzien. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een roterende Magni verreiker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over Magni verreikers

Verreikers zijn ideaal om te huren voor het heffen en verplaatsen van lasten op moeilijk bereikbare plekken. De verreikers zijn uitgerust met een telescooparm waar je verschillende opzetstukken aan kunt bevestigen. Dat maakt verreikers erg veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

Wat is een starre verreiker?

De roterende verreiker kan de bovenkant ten opzichte van het onderstel ronddraaien. Hierdoor kan de verreiker in relatief kleine ruimten, op allerlei ondergrond worden ingezet. De telescooparm, kan in lengte in en uitschuiven, bewegen in hoogte, hoe ver varieert per machine en wat er getild moet worden. De hulpstukken kunnen, dankzij de vorken, verticaal kantelen. Met de stabilisatoren staat de verreiker extra stevig waardoor de telescooparm zo ver mogelijk kan reiken.

Wat is het verschil tussen een starre verreiker en een roterende verreiker?

  • De roterende verreiker kan de bovenkant ten opzichte het onderstel ronddraaien. Handig als je met de verreiker aan de slag moet in een relatief ‘kleine’ ruimte.
  • De starre verreiker, kan niet ronddraaien, dit type verreiker is prettig om mee te werken als je zware lasten moet tillen.

Welk rijbewijs heb je nodig om een verreiker te huren?

Je hebt niet een speciaal rijbewijs nodig als je een verreiker gaat gebruiken. Mits je niet op de openbare weg komt. De ARBO-wet stelt wel dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn werknemers en collega’s zo uitgebreid mogelijk te instrueren, opleiden en ze een zo veilig mogelijk werkomgeving moet bieden.

Waar wordt een verreiker voor gebruikt?

Verreikers worden veel gebruikt op de bouw, in de wegenbouw, maar ook door agrariërs. De verreiker is namelijk goed te gebruiken op ruw terrein, zoals zandwegen of op het platteland, maar ook in een stal of bedrijfshal. Dankzij de as in het frame staat de machine altijd waterpas en met de stabilisatoren kun je meer gewicht heffen en ver reiken.