Graafmachine 1800 kg

Je kunt de graafmachine 1800 kg huren bij GECO Verhuur. De graafmachine is ideaal om te huren voor bijvoorbeeld (lichte) graafwerkzaamheden, maar ook voor het verwijderen van boomstronken of andere zware objecten biedt een graafmachine uitkomst.

Per dag:
110,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          375,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Graafmachine 1800 kg huren? Twee flexibele rupsbanden met een cabine er op, aan de voorkant een graafarm met vrijwel altijd een bak er aan. Zwaailampen bovenop de cabine en een radio aan de binnenkant. Dit is de krachtige 1800 kg graafmachines. Bovendien heb je bij de graafmachine overzichtelijke knopjes, hendels, pedalen, sleutels, een joystick die je op weg helpen.

Daarnaast wordt de graafmachine vooral gebruikt voor zwaardere klussen. Bijvoorbeeld wanneer een (achter)tuin moet worden afgegraven. Je kunt met de graafmachine obstakels en vervuilde grond weggegraven. Maar ook direct nieuwe grond of zand op hoogte te brengen. De belangrijkste voordelen van de graafmachine 1800 kg zijn de volgende. De graafmachine is makkelijk te besturen. Verder is de graver multi-inzetbaar door de verschillende extra stukken. Je kan meerdere bakken en opties huren. Bovendien zijn de graafmachines ook erg comfortabel voor de jou. Voorzien van een verende stoel, stevige cabine en radio.

Specificaties

Motorvermogen:              10,6 kW
Bedrijfsgewicht:               1860 kg
Breedte onderwagen:      980-1280mm
Max. graafdiepte:              2390 mm

Veelgestelde vragen

De graafmachine wordt vaak gehuurd om tuinen af te graven. Voor middelgrote tot kleine graafwerkzaamheden is dit een zeer praktische graafmachine.

Er zijn twee handige manieren om de graafmachine te vervoeren. Je kunt deze zelf meenemen op een machinetransporter. Of je laat GECO het transport voor je uitvoeren.

De graafmachine heeft een krachtige dieselmotor. Je krijgt de graafmachine vol afgetankt mee en dient deze ook weer vol te retourneren. Je kan de diesel bijvullen met Aspen Diesel 5 liter.

Meegeleverd

Graafmachine:        1 stuk
Volle tank:                1 stuk

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 110,-              € 142,42
Per week:             € 375,-              € 485,52

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Graafmachine huren in de buurt

Je kunt de graafmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de graafmachine op te halen. Of laat de 1.800 kg graafmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede