Graafmachine 1800 kg

Je kunt de graafmachine 1800 kg huren bij GECO Verhuur. De graafmachine is ideaal om te huren voor bijvoorbeeld (lichte) graafwerkzaamheden, maar ook voor het verwijderen van boomstronken of andere zware objecten biedt een graafmachine uitkomst.

Krachtige maar nog steeds compacte graafmachine

De graafmachine wordt vaak gehuurd om tuinen af te graven 

Je kunt de graafmachine huren en vervolgens transporteren op een machinetransporter

  • Dag 110,-
  • Week 375,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Graafmachine 1800 kg huren? Twee flexibele rupsbanden met een cabine er op, aan de voorkant een graafarm met vrijwel altijd een bak er aan. Zwaailampen bovenop de cabine en een radio aan de binnenkant. Dit is de krachtige 1800 kg graafmachines. Bovendien heb je bij de graafmachine overzichtelijke knopjes, hendels, pedalen, sleutels, een joystick die je op weg helpen.

Daarnaast wordt de graafmachine vooral gebruikt voor zwaardere klussen. Bijvoorbeeld wanneer een (achter)tuin moet worden afgegraven. Je kunt met de graafmachine obstakels en vervuilde grond weggegraven. Maar ook direct nieuwe grond of zand op hoogte te brengen. De belangrijkste voordelen van de graafmachine 1800 kg zijn de volgende. De graafmachine is makkelijk te besturen. Verder is de graver multi-inzetbaar door de verschillende extra stukken. Je kan meerdere bakken en opties huren. Bovendien zijn de graafmachines ook erg comfortabel voor de jou. Voorzien van een verende stoel, stevige cabine en radio.

Specificaties

Motorvermogen : 10,6 kW
Bedrijfsgewicht :  1860 kg
Breedte onderwagen:  980-1280mm
Max. graafdiepte:  2390 mm

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de graver gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Graafmachine huren?

Het is tevens mogelijk om de graafmachine te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Graafmachine huren?

De graafmachine 1.800 kg kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad