Freesmachine huren

Een freesmachine is een machine die met een snel ronddraaiend stuk gereedschap, de frees, een vorm of profiel kan frezen uit een stuk materiaal. Bij GECO Verhuur hebben wij alle freesmachines voor jou op een rijtje gezet. Dus wanneer je een freesmachine voor hout zoekt of juist een frees voor beton, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres.

Freesmachine verhuur 

Een freesmachine is een machine voorzien van een frees waarmee verschillende materialen zoals staal, aluminium, kunststof, hout en andere materialen verspaand kunnen worden. Het is mogelijk om met een freesmachine ingewikkelde vormen in materialen te maken zoals, sleuven, gaten, kottergaten, eilanden of kamers. 

Je leest hier welke freesmachine jij nodig hebt! En waar je op moet letten bij het huren van een freesmachine. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een freesmachine wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle freesmachines leveren.

Alles over freesmachines

Frezen is het aanbrengen van sleuven, groeven en randen in een bepaalde ondergrond. Dit kan hout, metaal of kunststof zijn, maar ook een stenen muur of een betonnen vloer. Hier vind je alles over freesmachines.

Welke freesmachines kan ik huren?

Je kunt meerdere freesmachines huren bij ons. Voor elk verschillend materiaal en klus hebben wij een freesmachine. Hierdoor kun jij zo efficiënt mogelijk frezen.

  • De betonfreesmachine is perfect voor het opruwen van vloeren, verwijderen van coatings, verflagen, roest en versmeringen.
  • De graveerpen heeft verwisselbare accessoires en hulpstukken waarmee je elke precisieklus aan kan pakken.
  • Een grondfreesmachine is ideaal om te huren voor het frezen van je tuin. Je kunt een een 13 pk grondfrees huren of een 5,5 pk grondfrees.
  • Met een muurzaagmachine kun je op een nauwkeurige manier gaten zagen in een muur van beton of baksteen.
  • De stronkenfrees is ideaal om te huren, wanneer je wilt voorkomen dat de boomstronk van een gerooide boom weer uitloopt.
  • De vloerverwarmingsfrees is ideaal om te huren voor het aanbrengen van sleuven voor vloerverwarming. 

Veilig frezen

Frezen maakt veel herrie. Ook kunnen er splinters wegschieten. Gebruik daarom altijd een gehoorbeschermer en een veiligheidsbril. Bekijk hier welke PBM’s je kunt huren of koop ze bij de vestiging. Daarnaast komt er tijdens het frezen veel stof vrij. De meest freesmachines hebben daarom een aansluiting voor een stofzuiger.

Frezen voor in de tuin

Er zijn ook freesmachines speciaal voor in de tuin. Met een tuinfrees kun je de grond van je tuin of moestuin bewerken. Zo wordt de ondergrond door deze machine omgewoeld en verlucht. Daarnaast kun je met de tuinfrees eenvoudig onkruid verwijderen en is het mogelijk om meteen meststoffen en compost met de grond te vermengen.