Verreiker huren

Wanneer je op zoek bent naar het huren van een verreiker, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Een verreiker kan op ruw terrein uitstekend uit de voeten. Daarnaast heeft de verreiker een uitschuifbare telescopische arm waardoor die breed toepasbaar is. De machine wordt vaak voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw-doeleinden gebruik. Je kunt bij GECO Verhuur zowel roterende verreikers als starre verreikers huren.

Verreiker verhuur 

Een verreiker kun je huren als je een machine nodig hebt die je voor meerdere doelen in kunt zetten. De verreiker wordt vaak vergelijken met een vorkheftruck, maar het grootste verschil is dat een verreiker op ruw terrein prima uit de voeten kan en een uitschuifbare telescopische arm heeft. Ook als je in de hoogte wilt werken op plekken waar je met grote voertuigen niet makkelijk komt, zijn de verreikers die je kunt huren zeer geschikt.

Wanneer je een verreiker wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle verreikers leveren.

Tot slot kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke verreiker je nodig hebt voor jouw klus helpen wij je graag. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een verreiker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar.

Alles over verreikers

Wat is een verreiker?

Een verreiker is een voertuig dat gebouwd is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Er zijn twee soorten verreikers. De starre verreikers en de roterende verreikers. Bij GECO Verhuur kun je terecht voor het huren van een roterende verreiker. Dit van de merken Manitou en Magni.

De verreiker heeft een telescooparm, oftewel een uitschuifbare buis die de machine niet uit balans brengt. Dankzij deze telescooparm kun je op plekken komen waar je niet zomaar of makkelijk bij kan. Door de hulpstukken die je kunt gebruiken op een verreiker, is de machine om te vormen tot een heftruck, shovel, hoogwerker en zelfs tot kraanmachine. Met recht een multifunctionele machine.

Welk rijbewijs heb je nodig om een verreiker te huren?

Je hebt niet een speciaal rijbewijs nodig als je een verreiker gaat gebruiken. Mits je niet op de openbare weg komt. 

De ARBO-wet stelt wel dat een werkgever er alles aan moet doen om zijn werknemers en collega’s zo uitgebreid mogelijk te instrueren, opleiden en ze een zo veilig mogelijk werkomgeving moet bieden.

Waar wordt een verreiker voor gebruikt?

Verreikers worden veel gebruikt op de bouw, in de wegenbouw, maar ook door agrariërs. De verreiker is namelijk goed te gebruiken op ruw terrein, zoals zandwegen of op het platteland, maar ook in een stal of bedrijfshal. Dankzij de as in het frame staat de machine altijd waterpas en met de stabilisatoren kun je meer gewicht heffen en ver reiken.