Trapsteiger huren

Een trapsteiger is ideaal om te huren voor het makkelijk overbruggen van trappengaten om te kunnen schilderen, behangen of stucen boven het trappengat. Het trapopgangsteiger is makkelijk in gebruik. Omdat wanneer je op de trap staat, er eenvoudig naar boven en beneden gelopen kan worden via het grote luik.

Trapgangsteiger verhuur 

Een trapgangsteiger is ideaal om te huren voor het makkelijk overbruggen van trappengaten om te kunnen schilderen, behangen of stucen boven het trappengat. Als je een trapgangsteiger wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle trapsteigers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke trapsteiger je nodig hebt? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een trapsteiger. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Bij GECO Verhuur vind je alles voor het huren van steigers, trappen, of trappentorens. Samengevat, GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van verschillende steigers.

Alles over trapsteigers

Een trapgatsteiger is een steiger met afzonderlijk in hoogte verstelbare poten. Hierdoor kun je op iedere trap een horizontaal werkplateau creëren.  Dankzij een doorloopframe en een scharnierend platform blokkeer je de trapopgang niet en kan je alsnog veilig naar de verdieping komen.

Welke trapsteigers zijn er?

Om voor jouw klus in het trappengat de juiste hoogte trapsteiger te kunnen leveren heeft GECO Verhuur de volgende afmetingen trapsteiger:

Wanneer is het handig om een trapsteiger te plaatsen?

Een trapgatsteiger is onmisbaar bij het veilig werken boven een trap of in een trappengat. Werkzaamheden zoals schuren, stucen en schilderen gaat gemakkelijk met een trapopgang steiger. Zelfs een (zware of grote) lamp ophangen wordt makkelijk dankzij de trapsteiger.