Dommekracht huren

De dommekracht is ideaal om te huren als je zware lasten wilt optillen. Ook werkt de dommekracht bij het ondersteunen of wegdrukken van zware lasten. De dommekrachten beschikken over robuuste hendels en grote hefkracht. Je kunt een dommekracht zowel op de voet als de kop belasten. De krik is hierdoor uitstekend toepasbaar in de bouw, scheepsreparatie en landbouw.

Dommekrachten verhuur 

Wanneer je zware lasten wilt optillen, ondersteunen of wegdrukken? Dan kun je goed gebruiken maken van de dommekrachten van GECO Verhuur. Een dommekracht is met zijn robuuste hendels en grote hefkracht handig gereedschap. Je kunt dommekrachten zowel op de voet als de kop belasten. Ze zijn uitstekend toepasbaar in de bouw, scheepsreparatie en landbouw.

Als je een dommekracht wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle dommekrachten leveren.

Bij GECO Verhuur kun je terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke dommekracht je nodig hebt voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een dommekracht. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over dommekrachten

De dommekrachten zijn robuust en breed inzetbaar. De dommekrachten worden vaak gehuurd voor het voor het optillen, ondersteunen en wegdrukken van zware lasten. Dommekrachten kun je zowel op de voet als op de kop belasten. 

Wat is een dommekracht?

De dommekracht werkt bij het ondersteunen of wegdrukken van zware lasten. De dommekrachten beschikken over robuuste hendels en grote hefkracht. Je kunt dommekrachten zowel op de voet als de kop belasten. De krik is uitstekend toepasbaar in de bouw, scheepsreparatie en landbouw.  De dommekracht is uitgevoerd met vaste teen (klauw) en grote stabiele voetplaat. 

Kun je hijsmiddelen ergens huren en dan ergens anders terugbrengen?

Ja zeker, je kunt alle hijsmiddelen van GECO Verhuur huren bij een vestiging om deze vervolgens terug te brengen bij een andere vestiging. Dit geldt ook voor de dommekracht 10 ton