Vloergereedschap huren

Van plan om te gaan klussen aan je vloer? Wij hebben voor jou al het vloergereedschap op een rijtje gezet. Zo kun je makkelijk en overzichtelijk zien welk gereedschap handig is voor jouw klus. Naast laminaatknippers hebben wij ook betonschuurmachines of schrobmachines. Bekijk het assortiment op de website of informeer naar andere mogelijkheden.

Vloergereedschap verhuur 

Is een ruimte in je woning of misschien zelfs je hele huis toe aan een nieuwe vloer? Bij GECO Verhuur vind je allerlei soorten vloergereedschappen voor zowel, houten vloeren, pvc vloer, stenen of laminaat. Om alles precies op maat te krijgen heb je vaak wat meer hulpmiddelen nodig.  Je leest hier welk vloergereedschap jij nodig hebt! En waar je op moet letten bij het huren van vloergereedschap. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een vloergereedschap wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle vloergereedschappen leveren.

Alles over vloergereedschap

Een vloer is een van de belangrijkste onderdelen van je huis of pand. Daarom wordt er aan een vloer ook vaak geklust, gesloopt of op gebouwd. Voor deze en meer klussen omtrent vloeren, hebben wij gereedschappen op een rijtje gezet.

Welke vloergereedschappen kan ik huren?

Je kunt bij ons de volgende vloergereedschappen huren:

  • De betonschuurmachine beschikt over twee schijven. Hierdoor is de betonschuurmachine geschikt voor het gebruik op middelgrote tot grotere oppervlakten.
  • Verder is de boenschuurmachine ideaal om te huren voor het schuren, reinigen en boenen van vloeren.
  • De schrobmachine met diameter 430 mm is ideaal om te huren voor het schrobben en boenen van vrijwel alle soorten vloeren. 
  • Een schrobzuigmachine is ideaal om te huren voor het schoon, droog en veilig maken van harde vloeroppervlakken. 
  • De stoomreiniger is ideaal om te huren voor het reinigen van bijvoorbeeld meubels, gordijnen, trappen en tapijt. 
  • Ook de tapijtreiniger is geschikt voor de reiniging van bekleding. 
  • De vloerenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen in beton, steen of asfalt.
  • De vloerverwarmingsfrees is ideaal om te huren voor het aanbrengen van sleuven voor vloerverwarming.

Kan ik vloergereedschap ergens huren en vervolgens ergens anders terugbrengen?

Zeker weten! Het is geen enkel probleem als je een gereedschap huurt bij de ene vestiging en vervolgens terugbrengt naar de andere vestiging. Zolang je dit aangeeft bij je reservering, kunnen wij hier rekening mee houden. Waardoor jij het jezelf zo makkelijk mogelijk maakt om gereedschap terug te brengen.