Hoogwerker huren

Je kunt bij het verhuurbedrijf GECO Verhuur diverse hoogwerkers huren. Hoogwerkers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Elke hoogwerker is weer anders en is te huur voor verschillende klussen. Vanuit onze vestiging in Houten zijn wij gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hoogwerkers leveren.

Hoogwerker verhuur 

Bij GECO Verhuur kun je terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een hoogwerker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag!

Een hoogwerker huren bij GECO

Wil je een hoogwerker huren bij GECO? Wij onderscheiden ons van anderen met de service die wij verlenen. Advies nodig? Neem dan contact op met een van onze medewerkers! Geen hoogwerker maar steiger nodig? Bekijk dan hier ons aanbod aan binnensteigers of daksteigers!

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Hoogwerkers zijn er voor vele toepassingen. Het is hierom van belang dat je weet waarvoor je de hoogwerker wilt gaan gebruiken. Wil je de hoogwerker binnen of juist buiten gebruiken? Om veilig te kunnen werken is het ook belangrijk om te weten op wat voor een soort ondergrond de hoogwerker moet komen te staan. Bekijk hieronder de soorten hoogwerkers die GECO biedt! 

Aanhanger hoogwerker huren

Aanhanger hoogwerkers zijn gemakkelijk te vervoeren. Een aanhanger hoogwerker is eenvoudig achter een auto of bus te koppelen, zodat je op meerdere plaatsen per dag kunt werken. Bovendien is een hoogwerker op aanhanger voorzien van stempelpoten en daardoor licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen.

Autohoogwerker huren

Autohoogwerkers zijn de oplossing als je op één dag meerdere klussen op verschillende locaties hebt. Deze hoogwerker is heel gemakkelijk van de ene naar de andere plek te rijden. Dankzij de compacte afmetingen kan je ook op smalle en kleine locaties werken. Dit maakt de autohoogwerker zeer geschikt voor werkzaamheden in woonwijken of winkelstraten.

Knikarmhoogwerker huren

Knikarmhoogwerkers zijn multi-inzetbaar en zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij GECO verhuur hebben wij zowel de knikarmhoogwerker op accu als de knikarmhoogwerker op diesel. De knikhoogwerker combineert reikwijdte met een bepaalde knikhoogte, hierdoor zijn zelfs moeilijk bereikbare plekken erg makkelijk te bereiken. 

Je kunt knikarmhoogwerkers verrijden met het platform op volle hoogte. Voor jou betekent dat efficiënter werken en het scheelt je veel tijd. Knikhoogwerkers zijn flexibele alleskunners die wij vaak verhuren aan glazenwassers, installateurs en hoveniers.

Schaarhoogwerker huren

Schaarhoogwerkers zijn compact en hebben een groot platform, waardoor er veel werkruimte op hoogte is. Kenmerkend voor de schaarlift is het hoge hefvermogen van de machine. Naast een accu-schaarhoogwerker is er ook een diesel schaarhoogwerker. De elektrische schaarlift is zeer geschikt voor binnenwerk, terwijl de diesel schaarlift weer geschikt is voor buiten.

De accu schaarhoogwerker is ideaal om te huren als je bijvoorbeeld recht onder de werkzaamheden moet zijn of langs vlakke wanden en gevels moet werken. Schaarliften accu zijn zowel binnen als buiten inzetbaar zijn mits de ondergrond vlak is. Dit maakt de schaarhoogwerker accu de juiste hoogwerker voor jouw klus. Met speciale banden die geen strepen achterlaten, zogeheten non-marking wielen, laat je geen strepen achter op de vloer.

Elektrische schaarhoogwerkers zijn ondanks compacte afmetingen vaak op volle hoogte te verrijden. Bekijk hier de opties voor een schaarhoogwerker diesel. Dankzij vierwielaandrijving kan de diesel schaarhoogwerker gemakkelijk over elk bouwterrein rijden.

Spinhoogwerker huren

Spinhoogwerkers zijn zeer populair, doordat ze zowel binnen als buiten inzetbaar zijn. Deze spiderhoogwerkers hebben namelijk een benzine en een 230 Volt aandrijving. Bovendien is een spin hoogwerker zeer compact, smal en licht van gewicht. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur.

Door zelfrijdend vermogen en wendbaarheid is een spider hoogwerker ook zeer makkelijk te gebruiken. Dankzij rupsbanden is ruw terrein geen probleem. Dit samen met een minimale bodemdruk zorgt voor een brede inzetbaarheid van deze hoogwerkers.

Spinhoogwerker huren

Spinhoogwerkers zijn zeer populair, doordat ze zowel binnen als buiten inzetbaar zijn. Deze spiderhoogwerkers hebben namelijk een benzine en een 230 Volt aandrijving. Bovendien is een spin hoogwerker zeer compact, smal en licht van gewicht. Door de compactheid kan een spinhoogwerker vaak door elke deur.

Door zelfrijdend vermogen en wendbaarheid is een spider hoogwerker ook zeer makkelijk te gebruiken. Dankzij rupsbanden is ruw terrein geen probleem. Dit samen met een minimale bodemdruk zorgt voor een brede inzetbaarheid van deze hoogwerkers.

Telescoophoogwerker huren

Telescoophoogwerkers worden vaak ingezet voor gevelreiniging, schilderwerkzaamheden en het snoeien van bomen. Een telescoophoogwerker kenmerkt zich door de uitschuifbare mast waarmee je in één rechte lijn omhoog gaat, waardoor je op moeilijk bereikbare plaatsen kunt komen. Ook is een telescopische hoogwerker zelfrijdend en op volle hoogte te verrijden. Dankzij vierwielaandrijving is een telescoophoogwerker geschikt voor ruwterrein.

Masthoogwerkers

Naast de hoogwerkers die je bij GECO kunt huren zijn er ook nog masthoogwerkers. Masthoogwerkers zijn verticaal hoogwerkers waarmee je efficiënt op hoogte kunt komen. Deze masthoogwerkers zijn onder te verdelen in eenpersoons hoogwerkers, low level hoogwerkers en zelfrijdende verticale masthoogwerkers.

Zo is een eenpersoonslift compact waardoor vervoeren op een aanhanger of in een lift geen probleem is.  Ze zijn zeer laag in gewicht en worden daarom vaak gebruikt in beursgebouwen.

De verticale hoogwerker is zeer compact en past daardoor in bijna elke lift. Een zeer variabel bereik en kleine draaicirkel maakt de masthoogwerker enorm wendbaar en uitermate geschikt voor inpandige werkzaamheden in kantoorgebouwen, bedrijfsruimten en kleine ruimtes om bijvoorbeeld onderhoud te verrichten aan plafonds. Masthoogwerkers hebben daarnaast het voordeel dat ze niet afgestempeld hoeven worden.

Wil je veilig een lamp boven een stelling kunnen vervangen, huur dan een verticale masthoogwerker. Dit is een zelfrijdende eenpersoonshoogwerker die recht omhoog gaat, maar dankzij een jib-arm ook zijdelings werken kan. De masthoogwerker met jib of Toucan kan bijna altijd op volle hoogte voor en achteruit rijden. Masthoogwerkers worden vaak gebruikt door elektro- en onderhoudsbedrijven voor bijvoorbeeld het vervangen van lampen. Voor inpandige onderhouds-, service-, en montagewerkzaamheden is de verticale masthoogwerker dus perfect om te huren.

Wat is een hoogwerker?

Een hoogwerker is een verzamelnaam voor alle machines waarmee je op een veilige manier op hoogte kan werken. Hoogwerkers worden vooral veel gebruikt in de industrie, bouw en de groensector.

Een hoogwerker heeft een hydraulische arm die op een of meerdere plaatsen kan scharnieren, met aan het eind een platform of bak. Hoogwerkers worden op verschillende manieren aangedreven. De meest voorkomende manier is door middel van een diesel- en/of elektromotor, met accu’s. Daarnaast zijn er hoogwerkers, die door middel van netspanning aangedreven zijn. Een combinatie van twee aandrijf wijzen komt voor, zoals bijvoorbeeld een combinatie van diesel en accu’s.

Hoogwerker huren prijs

Een hoogwerker huren bij GECO betekent een goede prijs. Huurkosten verschillen per hoogwerker. Wil je een hoogwerker voor een langere periode huren? In dat geval stellen we graag een prijs op maat voor je op. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kun je als particulier een hoogwerker huren?

Bij ons kunt u ook als particulier hoogwerkers huren in alle soorten en maten. Vragen over een hoogwerker huren als particulier? Neem dan contact met ons op of bekijk hier onze veelgestelde vragen over hoogwerkers huren

Lees ook: Tips voor veilig werken met hoogwerkers.

Is een certificaat verplicht bij het huren van een hoogwerker?

Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht, maar de ARBO-wet stelt wel dat de werkgever moet zorgen dat het personeel voldoende kundig is om veilig met een hoogwerker te werken.

Wie mag een hoogwerker bedienen?

In principe is er voor het werken met een hoogwerker geen rijbewijs nodig.

Een hoogwerker mag alleen bediend worden door een persoon van minimaal 18 jaar oud. Tijdens het werken met een hoogwerker mogen onbevoegden niet binnen het bereik van de hoogwerker komen. Om te voorkomen dat men getroffen wordt door vallende voorwerpen of wordt aangereden door de hoogwerker dient het werkterrein afgezet of afgeschermd te worden.

Meer weten over welk rijbewijs je nodig hebt voor het bedienen van een hoogwerker?

Hoe werkt een hoogwerker?

Een hoogwerker bestaat uit een bak waar werknemers in kunnen staan. Deze bak wordt met hulp van een hydraulische arm op en neer bewogen. Een hoogwerker zorgt er op deze manier voor dat er op grote hoogtes een stuk veiliger gewerkt kan worden dan met bijvoorbeeld een ladder en geeft meer flexibiliteit. Laat het verhuurbedrijf jou alles uitleggen of volg (eventueel bij hen) een cursus om een hoogwerker te bedienen. Zorg altijd dat je goed weet hoe een hoogwerker werkt voordat je met de machine gaat werken. Hoogwerker nodig? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!