Loopbrug huren

Bij GECO Verhuur kun je verschillende lichtgewicht aluminium loopbruggen huren. De loopbrug kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het overbruggen van obstakels of afstanden tussen rolsteigers. Loopbruggen die bij GECO Verhuur te huur zijn, passen zowel op brede als op smalle rolsteiger. Extra veilig door de anti-slipvloer en de beschikbare leuningpakketten. Kortom, voor het overbruggen van lengte, huur je een loopbrug bij GECO Verhuur.

Loopbruggen verhuur 

Loopbruggen worden voor meerdere klussen gehuurd. Dit komt doordat de loopbruggen licht van gewicht zijn en makkelijk zijn te verplaatsen. Het overbruggen van obstakels of afstanden tussen rolsteigers zijn veelvoorkomende klussen. Wanneer je een loopbrug wilt huren, zijn wij in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle loopbruggen leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over de lengte loopbrug die je nodig hebt? Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een aluminium loopbrug. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Alles over loopbruggen

De loopbrug is een ideaal hulpmiddel als je een grotere werkoppervlakte onafgebroken wilt kunnen bereiken. Zo kan de loopbrug makkelijk zijn wanneer de ondergrond wordt onderbroken door een muurtje, een vijver, of bedenk maar wat. 

Welke loopbruggen zijn er?

Er zijn meerdere loopbruggen te huur. De loopbruggen verschillen in de totale lengte. Des de langer de loopbrug, des te meer afstand je kunt overbruggen. Echter worden de loopbruggen wel zwaarder naarmate deze groter worden. Vandaar dat GECO Verhuur ook stevige steigers verhuurd, zodat veiligheid voorop blijft staan.

Een loopbrug in combinatie met een steiger

Je kunt een loopbrug los huren van een steiger. Als je bijvoorbeeld een sloot of gat wilt overbruggen, heb je geen steiger nodig. Maar als je bijvoorbeeld over een bepaald dakdeel moet. Of juist over een schutting of langs een toren. Dan is een loopbrug erg handig in combinatie met een steiger. De loopbruggen van GECO Verhuur zijn geschikt voor brede rolsteigers. Maar ook voor smalle rolsteiger

Veilig werken, een loopbrug met leuning

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Helemaal als je op hoogte wilt werken, is het van belang dat je de veiligheid hoog in het vaandel neemt. Vandaar dat de loopbruggen van GECO Verhuur verkrijgbaar met enkel- of dubbelzijdige leuning zijn. Het leuningpakket is onafhankelijk monteerbaar. Bovendien hebben alle loopbruggen een anti-slipvloer en zijn de loopbruggen voorzien van een schoprand.