Laser huren

Bij GECO Verhuur kun je terecht voor allerlei lasers. Want het huren van bouwlaser is zeer handig wanneer je een bepaald oppervlakte wilt gaan meten. Er zijn daarom verschillende lasers te huur die speciaal ontwikkeld zijn voor bepaalde oppervlaktes. Met een laser zet je precieze lijnen bij hoge zichtbaarheid voor elke gebruiker. Snel horizontaal en verticaal uitlijnen van lijnen: moeiteloos en uiterst precies met de zelfnivellerende lijnlasers. Stabiel, robuust, op de praktijk gericht – de eenvoudig te bedienen roterende laser leveren binnen en buiten snel exacte resultaten.

Laser verhuur 

Het huren van laser is zeer handig wanneer je een bepaald oppervlakte wilt gaan meten. Er zijn verschillende lasers te huur die speciaal ontwikkeld zijn voor bepaalde oppervlaktes. Zo heb je bijvoorbeeld lasers die erg handig zijn voor grote velden, maar er zijn ook weer lasers die meer geschikt zijn voor binnenshuis. Bij GECO Verhuur kun je in ieder geval alle bouwlaser huren voor jouw klus.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een laser. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een laser wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle lasers leveren.

Alles over lasers

Met een laser breng je ruimtes gemakkelijk in kaart of je gebruikt de lasermeter voor plafondverlagingen of vloerverhogingen. Het is maar net voor welke klus je de meter voor nodig hebt. Je hebt onder andere: kruislijnlasers en roterende laser 300 meter

Wat is een laser?

Bouwlasers zijn onmisbaar voor nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en hovenierswerk. Dit gereedschap voor de bouw is dus zowel binnen als buiten te gebruiken. De werking van een bouwlaser is relatief simpel. Het doel van dit gereedschap is om een waterpas vlak te creëren en een referentiepunt bepalen met behulp van een laserlijn. Deze laserlijn kan zowel horizontaal als verticaal zijn. 

Een laser maakt het mogelijk om nauwkeuriger en efficiënter te werken en wordt daarom veel gebruikt bij bouwprojecten. Met deze lasers is het eenvoudig om afstanden te meten of om waterpas te werken. Een bouwlaser is een verzamelnaam voor verschillende laserapparatuur dat bij bouwprojecten wordt gebruikt. Zo worden bijvoorbeeld de kruislijnlaser en de roterende laser 300 meter veel gebruikt in de bouw of in de industrie. 

Hoe werkt een bouwlaser?

De bouwlaser buigt licht om door de straal van een laserdiode door een haaks prisma te leiden. Hierdoor breekt het licht precies op 90 graden en is de lijn dus altijd recht. Dit wordt daarnaast nog eens gecontroleerd door de “zelfnivellerende” functie. Een compensator in het binnenwerk meet of het vlak nog genivelleerd is.

Wat is het verschil tussen een rode laser en een groene laser?

Wanneer je een laser wilt huren, zal je al snel merken dat er twee verschillende kleuren lasers zijn; rood en groen. Qua functionaliteit zit er weinig verschil in de twee. Het enige verschil is dat het menselijk oog de groene kleur beter waarneemt dan rood. Echter zijn er voor groene lasers meer KTP-kristallen nodig om de groene kleur te kunnen produceren. Groene lasers zijn vooral in fel daglicht beter zichtbaar dan rode, maar buitengebruik is nog steeds lastig. Wil je de laser buitenshuis gebruiken dien je altijd een ontvanger te hebben. In het gebruik zal je merken dat een groene laser beter zichtbaar is ten opzichte van zijn rode broertjes, zeker in omgevingen waar veel zonlicht binnenkomt. Rode lasers daarentegen zijn prima voor thuisgebruik. 

Welke bouwlaser moet ik huren?

De kruislijnlaser is ideaal om te huren omdat je met deze laser beschikt over het perfecte gereedschap voor het uitlijnen van wanden, plafonds, werkbladen of tegelwerk. De laser is geschikt voor binnentoepassingen.

Een roterende laser van 300 meter is ideaal om te huren voor diverse meetwerkzaamheden binnen en buiten. Met een bereik van 300 meter kun je met de laser wanden of plafonds meten en diverse afbouwwerkzaamheden, zoals betegelen afronden.

Voor het nauwkeurig plaatsen van muur- en vloertegels gebruik je de tegellaser. Deze tegellaser heeft 3 laserlijnen: 2 in een hoek van 90° en een derde lijn bij 45°.