Platenlift huren

Door een platenlift te huren, kun je in je eentje gips- of andere platen tegen het plafond bevestigen. De plafondplatenlift van GECO Verhuur is een verrijdbare lift. Waardoor jouw klus snel en veilig zonder extra mensen uitgevoerd kan worden. De lift houdt de gips- of plafondplaat op zijn plaats. Terwijl jij de plaat kan bevestigen. Het voorkomt beschadigingen tijdens het bevestigen van de materialen.

Platenlift verhuur 

Voorkom beschadigingen tijdens het bevestigen van materialen. Een plafondplatenlift is ideaal om te huren wanneer je plafondplaten of gipsplaten aan het plafond wilt bevestigen. De lift houdt de gips-/plafondplaat op zijn plaats, terwijl jij de gips-/plafondplaat kan bevestigen.

Hierdoor kun je met één persoon gips- of andere platen tegen het plafond bevestigen. Dankzij deze verrijdbare platenlift is het geen enkel probleem meer. Zo klaar je de klus snel en veilig zonder dat je er extra mensen bij nodig heeft. Je bent bij GECO Verhuur in ieder geval aan het juiste adres wanneer je een platenlift wilt huren.

Wanneer je een platenlift wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle platenliften leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Als je bijvoorbeeld twijfelt over welke lift je nodig hebt voor jouw klus, helpen wij je graag. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan klaar om jou van informatie te voorzien. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een platenlift. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Alles over platenliften

De platenlift is een onmisbaar hulpmiddel voor het bevestigen van verschillende plaatmaterialen. Dit gereedschap maakt het eenvoudiger en veiliger om platen op plafonds te monteren. De platenlift heeft wielen, zodat hij gemakkelijk kan worden verplaatst. 

Wanneer een platenlift huren?

De plafondplatenlift wordt veelal gehuurd bij het plaatsen van allerlei soorten gipsplaaten maar ook gyprocplaten. Je kunt de platenlift huren als je in je eentje platen tegen het plafond wilt plaatsen. De gipsplatenlift is namelijk te bedienen door slechts één iemand. Bij renovaties van het plafond, bij nieuwbouw en bij verbouwingen biedt een platenlift uitkomst.

Waar moet ik op letten bij het huren van een platenlift?

Wij hebben een aantal tips op een rijtje gezet. Hierdoor weet jij als je de platenlift gaat huren, waar je op moet letten. Of hoe je de gipsplatenlift kunt gebruiken. 

  1. Om te beginnen draai je aan de slinger van de lift en controleer je of het platform soepel om en neer gaat.
  2. Stel vervolgens de lengte en breedte van het platform in op de gewenste maat voor de te monteren plaat.
  3. Zorg ervoor dat de last evenredig verdeelt is over het platform. Met het zwaartepunt in het midden.
  4. Draai aan de slinger om de last naar boven te brengen. Blijf achter de lift staan en houdt zicht op het materiaal. Zoals bij alle andere liften, ga nooit onder de lift staan en zorg er ook voor dat anderen dit ook niet doen.
  5. Verplaats de platenlift niet onnodig tijdens de werkzaamheden en voorkom kantelgevaar.
  6. Laat het platform pas zakken als het gehesen materiaal goed gemonteerd is.
  7. De platenlift nooit zwaarder belasten dan toegestaan!
  8. Gebruik de platenlift nooit voor personenvervoer.
  9. Laat nooit een omhoog gehesen en belaste platenlift achter.