Chemisch toilet huren

Het huren van een chemisch toilet is de oplossing voor een tijdelijke sanitaire voorziening. Als jij bijvoorbeeld een verbouwing hebt of een klus waarbij geen toilet meer aanwezig is, kun je een chemisch toilet huren bij GECO Verhuur. Daarentegen hebben wij ook chemische toiletten die geschikt zijn voor festivals en andere evenementen.

Chemisch toilet verhuur 

Een chemisch toilet kun je huren op elk moment wanneer jij denkt dat het nodig is. Heb je een (buurt)feest en vind je het niet fijn als iedereen tegen de heg van de buren aan staat? Dan biedt een chemisch toilet de oplossing. Voor festivals of andere evenementen worden grote aantallen  chemisch toiletten vaak gehuurd. Maar natuurlijk komt een chemisch toilet ook vaak voor op de bouw.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een chemisch toilet. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Deze toiletten zijn ideaal wanneer je eigen toilet bijvoorbeeld ook gerenoveerd wordt. Onze toiletten zijn in te zetten op elke bouwplaats omdat ze geen aansluitingen nodig hebben. Wanneer je chemische toiletten wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle toiletten leveren.

Alles over Chemische Toiletten

Je komt de chemische toiletten vaak tegen in de bouw. Bovendien als los mobiel toilet. En uiteraard bij festivals en evenementen staan er rijen mee. De chemische toiletten zijn te huur bij GECO Verhuur.

Wat is een chemisch toilet?

Een chemisch toilet is een mobiel toilet. Mede door een chemische stoffen bak zorgt het mobiele toilet er voor dat het niet op het riool aangesloten hoeft te worden. Dit heeft als voordeel dat het toilet te verplaatsen is en op plaatsen gebruikt kan worden waar slechts tijdelijk een toilet gewenst is.

Hoe werkt een chemisch toilet?

In de bak van een chemisch toilet zit een vulling. De vulling van een chemisch toilet kan bestaan uit nitraatrijke korrels of toiletvloeistoffen. Deze hebben beide als doel de bacteriëngroei zo goed mogelijk te remmen en de stank te verminderen.

Hoe vaak een chemisch toilet legen?

Dit is afhankelijk van de intensiviteit van een chemisch toilet. Als je bijvoorbeeld deze voor privé gebruikt, hoef je deze minder vaak te reinigen dan als het op een festival staat. Een chemisch toilet hoor je elke paar dagen te legen, maar dit is afhankelijk van hoeveel mensen dus gebruikmaken van het toilet.