Klapschragen huren

Klapschragen huren? Een metselschraag of klapschraag is ideaal om te huren als hulpmiddel om stabiel te werken op hoogte. Op de klapschraag kun je materialen zoals houten planken leggen. Waardoor je een verhoging hebt. Daarnaast gebruik je de schragen om andere materialen te bewerken.

Klapschragen verhuur 

Op zoek naar de verhuur van klapschragen? Klapschragen of metselschragen zijn handige gebruiksmiddelen voor ondersteuning van planken of platformen. Een schraag is een uitklapbare steun die je kunt huren om bijvoorbeeld een werkplateau of tafel van te maken. Onze klapschragen zijn van metaal en daardoor stevig. Schragen huren is ook erg handig als je in de bouw bezig bent of aan het klussen bent. Met een schraag heb je steun om materiaal op te laten rusten, bijvoorbeeld als je aan het schilderen bent, of de palen wil zagen. Je leest hier welke klapschragen jij nodig hebt! En waar je op moet letten bij het huren van schragen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een metselschraag wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle metselschragen leveren.

Alles over klapschragen

Onze klapschragen worden voornamelijk gehuurd in combinatie met steigerdelen. Ideaal voor jouw metsel- en stucklus. Vandaar ook dat men vaak de naam metselschraag gebruikt.

Wat is een klapschraag?

Volgens de Dikke van Dale is de definitie van een klapschraag: toestel met schuine poten, welke opgeklapt kan worden en dat dient als steun”

Schragen, klapschragen of metselschragen huren? Wij hebben vele soorten en maten schragen. Deze zijn uiterst robuust en goedgekeurd.

Welke klapschragen kan ik huren?

Allereest kun je bij ons terecht voor de klapschraag van 60 centimeter.

Daarnaast kun je voor een slagje groter, terecht bij de schragen van 1 meter.

Tot slot hebben wij metselschragen van 150 cm te huur.

Kan ik een klapschraag ergens huren en vervolgens ergens terugbrengen?

Geen probleem! Klapschragen kun je makkelijk ergens anders ophalen waar je de schragen terugbrengt. Als voorbeeld kun je de klapschragen ophalen bij de vestiging Houten en een paar dagen later terugbrengen bij de vestiging in Wijk bij Duurstede. Geef dit vooraf aan bij je reservering en dan kunnen wij er rekening mee houden.