Schaarhoogwerker accu huren

De schaarhoogwerker op accu is ideaal om te huren wanneer je werkzaamheden wilt verrichten recht boven de hoogwerker. De elektrische, zelfrijdende schaarliften zijn voorzien van een scheefstandbeveiliging. Dit zorgt voor een stabiele en veilige werkplek op hoogte. Ook heeft de schaarhoogwerker non- marking banden. Deze banden laten geen sporen achter op vloeren. De  schaarhoogwerkers zijn geschikt voor verharde en vlakke vloeren, bij voorkeur binnen.

Schaarhoogwerker op accu verhuur 

Als je op zoekt bent naar een schaarhoogwerker op accu, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. Wij zijn in de buurt vanuit onze vestiging in Houten. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle hoogwerkers leveren.

Daarnaast kun je bij GECO Verhuur terecht voor advies voor jouw klus. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een accu schaarhoogwerker. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

De elektrische schaarhoogwerkers zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een comfortabele werkplek. GECO Verhuur is het verhuurbedrijf voor het huren van accu schaarhoogwerkers.

Alles over accu schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers op accu zijn compact en hebben een groot platform, waardoor er veel werkruimte op hoogte is. Kenmerkend voor de accu schaarlift is de elektrische aandrijving, rijden op hoogte en het hoge hefvermogen. De elektrische schaarlift is zeer geschikt voor binnenwerk.

Welke soorten schaarhoogwerkers zijn er te huur?

Bij GECO verhuur zijn de volgende elektrische schaarhoogwerkers te huur:

Welke schaarhoogwerker jij moet huren, is afhankelijk van je klus. Allereerst is natuurlijk de hoogte van belang. Hoe hoog moet jij kunnen werken? Een schaarhoogwerker heeft bijvoorbeeld een platformhoogte van 6 meter. Reken vervolgens daar 2 meter bovenop om tot de werkhoogte te komen. Ook is het van belang om te kijken waar de hoogwerker moet komen te staan. Is de ondergrond geschikt voor een zwaardere hoogwerker? Bij zulke vragen en meer, staan de experts van GECO Verhuur graag voor je klaar.

Heb je een certificaat nodig voor het huren van een hoogwerker?

Een hoogwerker certificaat is officieel niet verplicht, maar de ARBO-wet stelt wel dat de werkgever moet zorgen dat het personeel voldoende kundig is om veilig met een hoogwerker te werken.

Welke aanhanger kan ik gebruiken voor de accu schaarhoogwerker?

Een machinetransporter is geschikt voor het vervoeren van een elektrische schaarhoogwerker. Elektrische schaarhoogwerkers worden eigenlijk altijd vervoerd op een machinetransporter. Deze aanhangwagen zijn ideaal vanwege de standaard rijplaten en het hoge laadvermogen.