Rupsdumper 800 kg

Rupsdumper 800 kg huren? De rupsdumper is ideaal om te huren wanneer je grond, zand, grind of aarde wilt dumpen. Door de rupsbanden is een rupsdumper zeer geschikt voor moeilijk te berijden terreinen. Zoals een drassige of heuvelachtige ondergrond. Een rupsdumper of ook wel motorkruiwagen is daarnaast ook handig om te huren wanneer je op een plaats moet zijn waar je met grote voertuigen niet terecht kunt, zoals een achtertuin.

Per dag:
75,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          300,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Wil je een rupsdumper 800 kg huren? Met de rupsdumper of ook wel motorkruiwagen kun je prima door een smallere doorgang. Bovendien kun je de bak van de rupsdumper gemakkelijk bedienen. Hierdoor kun je zand en grond uitstekend laden en lossen. Je kan de bak kiepen dankzij de eenvoudige besturing. De rupsdumper heeft een zeer goed klimvermogen. Maar is ook nog eens compact en wendbaar. Kortom, een multifunctionele rupsdumper.

Motorkruiwagens zijn handige transport dumpers voor het kleinste werk. Deze gemotoriseerde kruiwagens passen door de meeste deuren en kunnen zo op de moeilijkst bereikbare plaatsen komen om grond, zand of ander materiaal te transporteren.

Specificaties

Bedrijfsgewicht:                        590 kg
Machinebreedte:                       79 cm
Laadvermogen:                          800 kg
Bakinhoud:                                  380 liter
Vermogen:                                    13 PK
Snelheid (voor-/achteruit):     0 – 4 km/uur

Veelgestelde vragen

In principe is een rupsdumper op iedere ondergrond te gebruiken. Inclusief moeilijk te berijden terreinen. Hierbij kun je denken aan modderig, zanderig of heuvelachtig terrein.

De breedte van deze rupsdumper is 79 centimeter. Standaard hebben tuindeuren de afmeting van 90 of 100 cm breed. Zo is de meest verkochte breedtemaat is een tuindeur 100 cm breed. Hierdoor kan de rupsdumper dus wel door de deur.

De inhoud van de rupsdumper is 380 liter. Dit betekent dat er 0,3800 m³ in de rupsdumper kan en dat staat ook gelijk aan 0,3800 kuub.

Meegeleverd

Volle tank:               1 stuk 

Optioneel

Handschoenen
Pionnen
Rijplaten
Gehoorbescherming

Tarieven

                                  excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 75,-                € 97,10
Per week:             € 300,-              € 388,41

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Rupsdumper huren in de buurt

Je kunt de rupsdumper bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de rupsdumper op te halen. Of laat de rupsdumper bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede