Afzethek

Afzethek huren? Het afzethek is ideaal om te huren voor het veilig afzetten van bouwplaatsen en bouwputten, het afschermen van looppaden van wegen, het uitzetten van looppaden.

Het afzethek heeft opvallende rood-wit reflecterende folie

Per hek weegt een afzethek 10 kg. Desalniettemin zijn de hekken stabiel en blijven ze makkelijk overeind staan

Aan de hand van de schrikhekken zet je de situatie veilig af

  • Week 8,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Afzethek huren? Met behulp van een afzethek kun je een stuk openbare weg geheel volgens de officiële regels afzetten. Dit verkeershek is vervaardigd uit duurzaam aluminium en uitgevoerd met reflecterende folie klasse 3 aan één zijde. Hierdoor is dit schrikhek al vanaf grote afstand zichtbaar, ook in het donker.

Dit afzethek, schrikhek of verkeershek bestaat uit twee aluminium kokerprofielplanken van anderhalve meter. Een van de kenmerken van onze afzethekken is de verbinding, die aluminium is gelast. Hierdoor is dit schrikhek uiterst robuust. Bovendien is dit verkeershek licht in gewicht.

Een ander pluspunt van onze afzethekken is de houders voor de staanders. Deze zijn namelijk aan de voorkant geplaatst. Hierdoor raakt de reflecterende folie niet onnodig beschadigd bij het vervoeren en/of plaatsen van de verkeershekken.

Specificaties

Materiaal: aluminium
Reflectieklasse:  3
Zijden reflecterend: enkel
Compleet met staanders: ja

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je het Afzethek huren?

Het is tevens mogelijk om het afzethek te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je het Afzethek huren?

Het rood-wit reflecterende afzethek kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad