Hogedrukreiniger op aanhanger

Hogedrukreiniger op aanhanger huren? Een mobiele hogedrukreiniger of hogedruk op aanhanger huur je zodat je flexibel bent en overal kan komen.

Deze mobiele hogedrukreiniger die op een aanhanger staat, heeft de mogelijkheid van warm water. Je kan de hogedrukreiniger op deze manier makkelijk over straat en het bouwterrein vervoeren. Wanneer je de juiste locatie hebt voor de hogedrukreiniger, zet je de hogedruk aan en reinigen maar!

Per dag:
150,00 excl BTW en SSR

Per week:  750,00 excl BTW en SSR

Omschrijving

De mobiele hogedrukreiniger kun je huren wanneer je een hogedrukspuit moet gebruiken op meerdere plaatsen. Want je kan de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatsen. Waardoor je snel en efficiënt gebruik maakt van het waterkanon.

Huur de hogedrukreiniger op aanhanger om op verschillende plaatsen materialen schoonspuiten. Met de hogedrukreiniger op aanhanger is het zo gepiept. In een mum van tijd verplaats je de hogedrukreiniger. Om vervolgens om de andere pek weer met de hogedrukreiniger te gaan reinigen.

Daarnaast is deze hogedrukreiniger op aanhanger uitgerust met de nieuwste groene technologieën. Bijvoorbeeld de GreenBoiler van DiBo. Welke een enorme brandstofbesparing oplevert. Verder is er een koelingssysteem. Waarbij water uit de tank gebruikt wordt. Dit zorgt voor motorkoeling en voor voorverwarming via de warmtewisselaar. Waardoor je een een brandstofbesparing van 15% hebt voor de branderketel.

Bovendien wordt de dieselmotor extra gekoeld door een bijkomend luchtkoelingssysteem voor het gehele motorcompartiment. Kortom, ideaal als je een hogedrukreiniger op meerdere plekken wilt gebruiken. Dan huur je een hogedrukreiniger op aanhanger bij GECO Verhuur.

Specificaties

Werkdruk (bar):            30 tot 350
Wateropbrengst:          1080 liter per uur
Rijbewijs:                        B
Watertemperatuur:     30 – 120° C
Vermogen:                      18,9 kW (diesel)
Afmetingen:                  3500 x 1750 x 1600 mm
Watertank:                     500 liter
Brandstoftank:             80 liter

Veelgestelde vragen

Je kan met deze hogedrukreiniger op aanhanger zowel warm als koud water spuiten. De watertemperatuur kan ingesteld worden tussen de 30 °C en de 120 °C.

Vanaf rijbewijs B mag je de aanhanger al vervoeren. Let wel op dat je bij je B rijbewijs niet boven de 3.500 kg uitkomt (auto + aanhanger).

De hogedrukreiniger heeft een 80 liter brandstoftank en hier dient diesel in getankt te worden. Dit komt door de 18,0 kW diesel motor.

Meegeleverd

Slang:           1 stuk
Slot:              1 stuk

Optioneel

Tuinslang

Tarieven

                      Excl BTW                 incl. SRR en BTW
Per dag:     150,00                        194,21 
Per week:  750,00                       971,03        

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Hogedrukreiniger huren in de buurt

Je kunt de hogedrukreiniger op aanhanger bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de hogedrukreiniger op te halen. Of laat de hogedrukreiniger bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede