Hogedrukreiniger op aanhanger

Hogedrukreiniger op aanhanger huren? Een mobiele hogedrukreiniger of hogedruk op aanhanger huur je zodat je flexibel bent en overal kan komen. Deze mobiele hogedrukreiniger die op een aanhanger staat, heeft de mogelijkheid van warm water. Je kan de hogedrukreiniger op deze manier makkelijk over straat en het bouwterrein vervoeren. Wanneer je de juiste locatie hebt voor de hogedrukreiniger, zet je de hogedruk aan en reinigen maar!

Dankzij het display van de hogedrukreiniger is alles in één oogopslag zichtbaar. Eenvoudig instelbaar met een handige joystick en makkelijk te bedienen met handschoenen

Door de hogedrukreiniger op aanhanger te huren, profiteer je van de stoomfunctie, warmtewisselaar en 12 uur continu gebruik

Verder kun je de hogedrukreiniger warmwater eenvoudig koppelen aan je auto of bus

  • Prijs op aanvraag

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Hogedrukreiniger op aanhanger huren? Een mobiele hogedrukreiniger kun je huren wanneer je een hogedrukspuit moet gebruiken op meerdere plaatsen. Je kan de hogedrukreinier gemakkelijk verplaatsen waardoor je snel en efficiënt gebruik maakt van het waterkanon.

Daarnaast is deze hogedrukreiniger op aanhanger uitgerust met de nieuwste groene technologieën. Onder meer onze de GreenBoiler van DiBo. Welke een enorme brandstofbesparing oplevert. Verder is er een koelingssysteem waarbij water uit de tank gebruikt wordt. Dit zorgt voor motorkoeling en voor voorverwarming via de warmtewisselaar. Waardoor je een een brandstofbesparing van 15% hebt voor de branderketel. Bovendien wordt de dieselmotor extra gekoeld door een bijkomend luchtkoelingssysteem voor het gehele motorcompartiment.

Specificaties

Werkdruk (bar): 30 tot 350
Wateropbrengst: 1080 liter per uur
Rijbewijs: B
Watertemperatuur: 30 – 120° C
Vermogen : 18,9 kW (diesel)
Afmetingen : L x B x H 3500 x 1750 x 1600 mm
Watertank : 500 liter

Brandstoftank: 80 liter

Handleidingen

Zorg er altijd voor dat je veilig werkt. Voordat je de hogedrukreiniger op aanhanger gaat huren, adviseren wij om de handleiding door te nemen.

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Hogedrukreiniger op aanhanger huren?

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Houten, aan de Peppelkade 15-d. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Wijk bij Duurstede, aan de Molenvliet 24. Klik hier voor de routebeschrijving.

Op zoek naar een verhuurbedrijf in de buurt? in Doorn, aan de Kampweg 78. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het is tevens mogelijk om de hogedrukreiniger op aanhanger te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Hogedrukreiniger op aanhanger huren?

De hogedrukreiniger op aanhanger kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad