Kabelhaspel 25 meter

Kabelhaspel 25 meter huren? Kabelhaspels zijn ideaal om te huren wanneer je  even niet dicht in de buurt bent van een stopcontact. Deze haspel heeft een uitrollengte van 25 meter dus hiermee kun je stroom makkelijk over een lange afstand verplaatsen. De tevens verdeelkast heeft een 3x230V aansluiting.

Per dag:
8,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          16,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Een haspel is een handig apparaat waarmee je een verlengkabel of verlengsnoer gemakkelijk opgerold kan worden. Op deze wijze raken snoeren of kabels niet in de war.

Daarnaast is deze kabelhaspel van 25 meter lengte, sinds jaar en dag het topmodel voor bouw en industrie. De haspel heeft een vernieuwde 4-voudige contactplaat met spatwaterdichte contactdozen (IP44) met verende klepdeksels. Bovendien is de kabelhaspel zeer robuust, gebruiksvriendelijk en zowel binnen als buiten toepasbaar. Dankzij de afmetingen van 410 x 340 x 200 mm, kun je haspel eenvoudig meenemen. De soepele neopreen kabel heeft een thermische beveiliging en aangespoten randaarde stekker.

Specificaties

Kleur:                          zwart
Aders:                          3×2,50
Opgerold (max):        1500 W
Lengte:                        25 meter
Aarding:                      randaarde
Norm:                          IP 44
Afgerold (max):         3.500 W

Veelgestelde vragen

De kabelhaspel heeft IP-classificatie 44. Dit is spatwaterdicht. De haspel is is volgens deze waarde beschermd tegen het indringen van vocht maar het wordt niet aanbevolen om deze continue in de regen te gebruiken.

Een kabelhaspel die niet volledig uitgerold is kan namelijk zeer hoge temperaturen bereiken. Dit komt doordat het snoer dicht op elkaar zit en daardoor zijn warmte niet kwijt kan.

Een verlengkabel of haspel moet altijd rechtstreeks op een stopcontact worden aangesloten. Ze mogen niet aan elkaar worden gekoppeld, dit kan overbelasting tot gevolg hebben.

Meegeleverd

Haspel:               1 stuk 

Optioneel

Tarieven

                                  excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                  € 8,-                 € 10,36
Per week:              € 16,-                € 20,71

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Kabelhaspel huren in de buurt

Je kunt de kabelhaspel 25 meter bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de haspel op te halen. Of laat het verlengsnoer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede