Sloophamer 25 kg

Een sloophamer 25 kg huren? De sloophamer op lucht is ideaal om te huren voor werkzaamheden, zoals het verwijderen van heipalen. Echter wordt de sloophamer ook gebruikt voor het doorboren van wegdek van asfalt en het slopen van funderingen van beton.

Ideale sloophamer om te huren voor het zware sloopwerk zoals wegdek of heipalen

De pneumatische sloophamer is handig om te gebruiken in combinatie met een mobiele compressor

Ondanks de grote kracht en gewicht van de sloophamer op lucht, is deze makkelijk mee te nemen in een werkbus of grote kofferbak

  • Dag 15,-
  • Week 45,-

Exclusief transport, schoonmaakkosten en S/R regeling

Meer weten? Ga naar de productspecificaties

Sloophamer 25 kg huren? Deze sloophamer is bekend in bouwwereld als het gaat om het slopen van heipalen. De enorme slagenergie en het rustige slagritme maken de Spytze sloophamer uniek. De pneumatische sloophamer is zeer geschikt voor het zwaarste betonsloopwerk. Bovendien wordt de sloophamer uitgevoerd met een comfortabele handgreep. Je kunt de sloophamer huren bij zware sloopwerkzaamheden. Maar ook voor het slopen van vloeren en muren. Maar de bekendste toepassing is wellicht de heipalen.

Daarnaast werkt een pneumatische sloophamer of ook wel sloophamer op luchtdruk als volgt. Allereerst vindt de aanvoer van samengeperste lucht plaats door middel van een luchtslang. Die is aangesloten op een compressor. In de sloophamer wordt door middel een membraanklep de toevoer van de perslucht zodanig geregeld, dat zij het ene ogenblik vóór en het volgende ogenblik achter de zuiger drukt. Daardoor wordt de zuiger in snel tempo door de cilinder heen en weer bewogen. Op het einde slaat de zuiger telkens op de boorpin, waardoor deze in het te bewerken materiaal dringt.

Specificaties

Klasse:  sloophamer op lucht
Gewicht: 25 kg
Lengte: 700 mm
Luchtverbruik: 1400 l/min 
Slagkracht: 60 joule

GECO Verhuur is het verhuurbedrijf bij jou in de buurt!

Waar kun je de Sloophamer huren?

Het is tevens mogelijk om de sloophamer 25 kg te laten bezorgen en ophalen. Geef dit aan bij je reservering of informeer naar de voorwaarden.

Wanneer kun je de Sloophamer huren?

De sloophamer kun je ophalen tijdens de openingstijden van GECO Verhuur of tijdens openingstijden van onze partner.

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 07:00 – 17:00

Zat: 08:00 – 12:00

Ma t/m vr: 08:00 – 18:00

Zat: 08:00 – 17:00

De prijzen zijn exclusief s/r en btw

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad