Sloophamer 25 kg

Een sloophamer 25 kg huren? De sloophamer op lucht is ideaal om te huren voor werkzaamheden, zoals het verwijderen van heipalen. Echter wordt de sloophamer ook gebruikt voor het doorboren van wegdek van asfalt en het slopen van funderingen van beton.

Per dag:
15,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          45,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Sloophamer 25 kg huren? Deze sloophamer is bekend in bouwwereld als het gaat om het slopen van heipalen. De enorme slagenergie en het rustige slagritme maken de Spytze sloophamer uniek. De pneumatische sloophamer is zeer geschikt voor het zwaarste betonsloopwerk. Bovendien wordt de sloophamer uitgevoerd met een comfortabele handgreep. Je kunt de sloophamer huren bij zware sloopwerkzaamheden. Maar ook voor het slopen van vloeren en muren. Maar de bekendste toepassing is wellicht de heipalen.

Daarnaast werkt een pneumatische sloophamer of ook wel sloophamer op luchtdruk als volgt. Allereerst vindt de aanvoer van samengeperste lucht plaats door middel van een luchtslang. Die is aangesloten op een compressor. In de sloophamer wordt door middel een membraanklep de toevoer van de perslucht zodanig geregeld, dat zij het ene ogenblik vóór en het volgende ogenblik achter de zuiger drukt. Daardoor wordt de zuiger in snel tempo door de cilinder heen en weer bewogen. Op het einde slaat de zuiger telkens op de boorpin, waardoor deze in het te bewerken materiaal dringt.

Specificaties

Klasse:               sloophamer op lucht
Gewicht:            25 kg
Lengte:               700 mm
Luchtverbruik:   1400 l/min
Slagkracht:         60 joule

Veelgestelde vragen

Ondanks de grote kracht en gewicht van de sloophamer op lucht, is deze makkelijk mee te nemen in een werkbus of grote kofferbak.

De pneumatische sloophamer huur je los bij GECO Verhuur. Het is handig om ook losse compressor erbij te huren en luchtslangen.

Meegeleverd

Sloophamer:               1 stuk

Optioneel

Luchtslangen
Draagbare compressor

Tarieven

                                 excl. BTW          incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 15,-                 € 19,42
Per week:              € 45,-                € 58,26

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Sloophamer huren in de buurt

Je kunt de sloophamer bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de sloophamer op te halen. Of laat de sloophamer bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede