Sleuvenzaagmachine

De sleuvenzaagmachine is ideaal om te huren voor het zagen en frezen van sleuven in muren en vloeren. Een sleuvenzaag is bijvoorbeeld geschikt wanneer je bekabeling wilt verwerken in een muur.  Je kunt tot wel 45 mm zagen en de sleufbreedte is maximaal 42 mm.

Per dag:
28,- excl. 7% SRR en BTW 

Per week:          80,- excl. 7% SRR en BTW

Omschrijving

Sleuvenzaagmachine huren? De sleuvenzaag­ machines worden veelal ingezet door in­stallateur en aannemer voor het maken van sleuven in kalkzand- en baksteen voor elektriciteitsleidingen en sanitaire installaties.

Een sleuvenzaagmachine is eigenlijk een slijper met twee diamantschijven naast elkaar. Hierdoor kun je zeer precies sleuven zagen in muren en vloeren. De krachtige 2300 Watt sleuvenzaagmachine heeft een uitgebalanceerde compacte vormgeving en parallelle handgreeppositie. Dit voor het eenvoudig frezen van sleuven. Met name in harde materialen zoals baksteen of beton.

Daarnaast kenmerken de sleuvenzaagmachines zich met name door de ergonomische vormgeving en optimale hanteerbaarheid. Verder is de aluminium zaagkap geheel geïntegreerd in de handgreep. Dit betekent optimale stabiliteit en veiligheid.

Bovendien heeft de sleuvenzaag een veiligheid schuif schakelaar en beveiliging tegen overbelasting.

Gebruik de sleuvenzaagmachines altijd in combinatie met de bouwstofzuiger om stofvorming te voorkomen. Hiertoe zijn de machines voorzien van een speciaal koppelsysteem voor de afzuigslang.

Specificaties

Motor:                       2300 Watt 
Asgat:                        22,2 mm
Zaagkap t/m Ø:      150 mm
Instelbaar van:        0 – 45 mm
Zaagbreedte:           15 tot 42 mm
Toerental:                 7.300 min -¹
Afmetingen:             420 x 300 x 190 mm
Massa (lxbxh):         6,1 kg

Veelgestelde vragen

Je huurt de sleuvenzaag voor het gemakkelijk sleuven maken in kalkzand- en baksteen voor elektriciteitsleidingen en sanitaire installaties.

Nee, je betaalt los voor de sleuvenzaagbladen. Afhankelijk van hoeveel je gebruikt betaal je slijtagekosten. Uiteraard kun je ook los de diamantzaagbladen kopen.

Meegeleverd

Sleuvenzaagmachine:     1 stuks
Zaagbladen:                       2 stuks (let op slijtage)

Optioneel

Tarieven

                                 excl. BTW        incl. SRR en BTW
Per dag:                 € 28,-               € 36,25
Per week:             € 80,-               € 103,57

Transportkosten zijn optioneel
Schoon mee, is schoon retour
Let op dat dit artikel borg gerekend wordt.

Sleuvenzaag huren in de buurt

Je kunt de sleuvenzaagmachine bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de sleuvenzaag op te halen. Of laat de sleuvenzaagmachine bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede