Container huren

Een tijdelijke plek voor jouw afval of inboedel? Door een container te huren bewaar jij al jouw materiaal op één pek. Als je gaat verhuizen en daarom je inboedel een droog onderkomen nodig heeft, dan kun je gemakkelijk een materiaalcontainer huren. De container is perfect voor het veilig opbergen van spullen.

Container verhuur 

Wil je tijdens een verbouwing spullen veilig opbergen? Dan kun je gemakkelijk een materiaalcontainer huren. Ook als je een container wilt huren als particulier zit je daarom goed bij ons. Let op! Dit is een materiaalcontainer en niet geschikt voor het droog opslaan van inboedel. De container is namelijk niet volledig waterdicht.

GECO Verhuur biedt maatwerkoplossingen voor organisaties. Wij bieden onder andere een materiaalcontainer voor bedrijven aan. Dit kan bijzonder handig zijn als je je kantoor gaat verbouwen of goederen wilt opslaan voor ze verplaatst kunnen worden. Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van container. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een container  wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle containers leveren

Alles over Containers

Containers, je hebt ze in verschillende soorten en maten. Het belangrijkste van het huren van een container is, is dat je profiteert van de capaciteit van de container. Hierdoor kun je allemaal materialen of afval bewaren op één centrale plek. Als bijkomend voordeel kun je het materiaal of afval dan ook weer makkelijk afvoeren of laten ophalen.

Wat is een materiaalcontainer?

De materiaalcontainer of ook wel opslagcontainer genoemd, is ideaal om te huren in de bouw- en transportsector. Doordat de container zowel vorkheftrucklepelgaten als hijsogen heeft, is die makkelijk door een heftruck, kraan of shovel te laden, lossen of te verplaatsen

Zijn containers ook voor particulieren?

Zeker weten! Containers zijn ook gewoon te huur voor containers. Net zoals alle andere materialen, machines en gereedschappen kunnen particulieren ook bij ons huren. Dus als je als particulier een container wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres.