Palletwagen

De populaire palletwagen wordt vaak gebruikt voor het verplaatsen van goederen op pallets. De maximale hoogte waarop een pompwagen een vracht omhoog kan brengen is ongeveer 15 cm. De palletwagen is geschikt voor het transporteren van allerlei soorten pallets of ander materieel tot 2.000 kg.

Prijzen
Onderstaande prijzen zijn exclusief 7% SRR
meer informatie zie tarieven

Periode / stuk

1 dag
1 week

1 extra dag

excl / incl BTW

25,- / 30,25
60,- / 72,60

12,- / 14,52

 

Omschrijving

Intern transport maak je eenvoudiger met de inzet van een palletwagen. Een palletwagen is bekend onder vele namen: pompwagen, pallettruck of transpallet. Echter is het het doel van een palletwagen: het optillen en verplaatsen van goederen in een magazijn, werkplaats of winkel.

Een palletwagen maakt intern transport eenvoudiger en efficiënter.

Ergonomie speelt in een magazijn of werkplaats een belangrijke rol. Een palletwagen is een handig hulpmiddel om veilig tillen en het verplaatsen van zware lasten mogelijk te maken. Je laat de truck al het zware draagwerk uitvoeren en werkt zelf comfortabel op de juiste hoogtes.

Kortom je wordt ontzien van al het zware tillen tijdens het verhuizen of transporteren. De pompwagen zelf weegt slechts 65 kg.

Specificaties

Draagvermogen:       2 ton ofwel 2000 kg
Eigen gewicht:           65 kg
Maximale hoogte:     15 cm
Lengte lepels:            100 cm

Veelgestelde vragen

Gemakkelijk pallets verplaatsen tot wel 2 ton aan de hand van de palletwagen. De pompwagen weegt 65 kg.

Jij hoeft dit niet te doen, maar GECO onderhoudt uiteraard onze eigen machines. Pompwagens dienen namelijk voorzien te worden van hydraulische olie.

Meegeleverd

Pompwagen:               1 stuk

Optioneel

Tarieven

Inclusief 7% SRR          excl / incl BTW
Dagtarief                         26,75 / 32,37
Weektarief                      64,20 / 77,68
Extra dagtarief              12,84 / 15,54

Let op dat bij dit artikel borg gerekend wordt.

Transport
Wij kunnen de palletwagen ook bezorgen en/of ophalen. GECO Verhuur beschikt over eigen transport om snel te kunnen schakelen. Dit resulteert in korte levertijden, volledig afgestemd op jouw behoefte. De kosten voor transport wijken af per reisafstand. Je kunt bij je reservering aangeven of je het materiaal gebracht en of opgehaald wilt hebben. 

Schoonmaakkosten
Schoon mee, is schoon retour. Wij zijn zuinig op ons materieel en zorgen dan ook dat het materieel schoon meegaat. Indien het gehuurde niet in dezelfde (schone) staat retour komt, worden er schoonmaakkosten berekend. Dit doen wij op basis van de hoeveelheid tijd dat wij er mee bezig zijn om het materieel er weer netjes bij te zetten.

Huurperiode

  • De minimale huurperiode is een dag, dat wil zeggen: maximaal 24 uur.
  • Een weekendtarief is gelijk aan een dagtarief.
    Een weekend wil zeggen: vanaf vrijdag na 16.00 uur tot maandagochtend uiterlijk 08.00 uur. Vraag bij de betreffende vestiging naar de voorwaarden.
    Weekendtarief komt te vervallen indien het gehuurde bezorgd dient te worden.
  • Wanneer het huurtarief bij meerdere dagen boven het weektarief uitkomt, dan betaal je automatisch het weektarief. Een week wil zeggen: maximaal 7 x 24 uur.
  • Een extra dag gaat in na de eerste week. Huur je langer dan één week, dan betaal je per extra dag.

Palletwagen huren in de buurt

Je kunt de palletwagen bij jou in de buurt huren. Kies één van de vestigingen van GECO Verhuur om de pompwagen op te halen. Of laat de palletwagen bij jouw klus bezorgen en/of afhalen.

GECO Houten

Gevestigd aan de Peppelkade 15-d, 3992 AL in Houten

GECO Wijk bij Duurstede

Gevestigd aan de Molenvliet 24, 3961 MV Wijk bij Duurstede