Vochtmeter huren

Meet nauwkeurig de vochtigheid in een ruimte door een vochtmeter te huren. Tijdens het bouwen kan vocht problemen veroorzaken. Daarentegen houd je met een vochtmeter je het vochtniveau goed in de gaten. En weet je of een ruimte beter moet ventileren. Met een vochtmeter kun je nauwkeurig vochtgehaltes meten. Daarnaast kan een vochtmeter ook gebruikt worden voor in de slaapkamer of keuken. Dit voor het bepalen of de ventilatie moet worden verbeterd. Vocht is een grote vijand in de bouwsector en daarom is een goede en accurate vochtmeter vaak cruciaal.

Vochtmeter verhuur 

Met een vochtmeter weet je meteen hoe vochtig je muren, gyproc of vloeren zijn. Zowel voor de kwaliteit van je woning als je gezondheid. Te veel vocht veroorzaakt schimmel, afbladderende verf, vuile plekken op je muren of ademhalingsproblemen. Door een vochtmeter te huren, heb je meteen een idee van de ernst van je vochtprobleem zodat je tijdig een vochtexpert kan contacteren of het zelf oplossen.

Onze ervaren verhuurmedewerkers staan voor je klaar. Ook kun je hier lezen waar je op moet letten bij het huren van een vochtmeter. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een vochtmeter wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle vochtmeters leveren.

Alles over vochtmeters

Met een vochtmeter kun je nauwkeurig vochtgehaltes meten. Vocht is een grote vijand in de bouwsector en daarom is een goede en accurate vochtmeter vaak cruciaal. 

Wat is een vochtmeter?

Een vochtmeter betreft een elektronisch toestel dat in staat is om het vocht in de muur, in bouwmaterialen en zelfs in de lucht te gaan meten. Om het vochtpercentage te gaan meten wordt er gebruikt gemaakt van meerdere meetmethoden. 

Waar gebruik je een vochtmeter voor?

Een vochtmeter heeft verschillende toepassingen. De vochtigheidsmeter wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opsporen van lekken. Maar ook bij de controle van pleisterwerk. Daarom gebruiken veel schilders regelmatig een vochtmeter. Twee wat meer voor de hand liggende toepassingen zijn natuurlijk het meten van de luchtvochtigheid en vochtigheid in vloeren. Luchtvochtigheid meten. Als je bijvoorbeeld een kelder waterdicht wilt maken, kun je ook een vochtmeter huren. Daarnaast voor het meten van brandhout en het controleren van houten meubels. En tot slot veel in de tuin- en landbouw. Om de grondvochtigheid secuur om te meten.