Pionnen huren

Pionnen kunnen overal ingezet worden. Wanneer je pionnen wilt huren, ben je bij GECO Verhuur aan het juiste adres. De herkenbare plastic kegelvormig, zie je vaak op straat. De pionnen kun je gebruiken om gedeeltes van de straat of weg mee af te zetten. In de wegenbouw, of bij een ongeval of om een andere reden, worden pionnen gebruikt. De kegels zijn stevig en blijven staan zelfs bij wind.

Pionnen verhuur 

Een pion is een plastic kegelvormig object die je kunt gebruiken om gedeeltes van de straat of weg mee af te zetten in de wegenbouw, of bij een ongeval of om een andere reden, bijvoorbeeld in de bouwsector. Maar pionnen kunnen bijna overal worden ingezet. Je kunt pionnen ook huren als je op zoek bent naar afzettingsmateriaal voor sport en spel. Ga je namelijk een activiteit organiseren waarbij het belangrijk is om te zien of een bal uit is of niet, maar heb je geen lijnen tot je beschikking? Huur dan pionnen bij GECO Verhuur.

Je leest hier waar je op moet letten bij het huren van pionnen. Mocht jouw vraag hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen. Wij helpen je graag.

Wanneer je een pion wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle pionnen leveren.

Alles over pionnen

De rood witte verkeerspion voor signalering of voor afbakening. De pylon is stapelbaar en ideaal om te huren voor het afzetten van een bepaald gebied. Tijdens een training, oefening, motorrijlessen en nog veel meer zoals laden en lossen. Door de stevige voet blijft de pylon goed staan. Wordt ook toegepast voor het afzetten van electronische apparatuur bij optredens.

Welke pion moet ik huren?

Momenteel kun je direct de verkeerspion 50 centimeter huren bij GECO Verhuur. Mocht je andere pionnen nodig hebben, dan horen wij dat graag! 

Kan ik een pion ergens huren en ergens anders terugbrengen?

Uiteraard! Je kunt een pion huren bij een ene vestiging om vervolgens deze terug te brengen bij een andere vestiging.