Slagmoersleutel huren

Het los- of vastdraaien van moeren en bouten doe je met een slagmoersleutel. Afhankelijk van de klus bepaal je welke je nodig hebt. De eigenschappen verschillen namelijk per moersleutel. Zo heb je bijvoorbeeld slagmoersleutels op accu, waardoor je ook op plekken zonder stopcontact klust. Let ook op de maxmale koppel. Hoe hoger de maximale koppel, hoe meer kracht de slagmoersleutel heeft. Zo draai je zelfs de meeste verroeste bouten en moeren los.

Slagmoersleutel verhuur 

Voor het snel aandraaien van moeren en bouten kun je een slagmoersleutel huren. Voor een automonteur is een slagmoersleutel eigenlijk onmisbaar. Ben je automonteur of hobbyist en heb je een (extra) slagmoersleutel nodig? Dan kun je er eentje huren bij GECO Verhuur. Je leest hier welke slagmoersleutel jij moet huren voor jouw klus. Mocht jouw vraag of klus hier nog niet bij staan, dan kun je natuurlijk bellen.

Wanneer je een slagmoersleutel wilt huren, zijn wij vanuit onze vestiging in Houten gemakkelijk bij je in de buurt. Bovendien kunnen wij vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede ook alle moeraanzetters leveren.

Alles over slagmoersleutels

Een slagmoersleutel is een gereedschap waarmee je bouten en moeren los en vast kan draaien. Een slagmoersleutel wordt ook wel eens een slagmoeraanzetter genoemd. Een slagmoeraanzetter kun je ideaal gebruiken in combinatie met een momentsleutel, de slagmoersleutel gebruik je voor het zware werk en de momentsleutel voor het fijne werk. Slagmoersleutels worden veel gebruikt voor het los- en vastschroeven van wieldoppen van auto wielen.

Welke slagmoersleutel moet ik huren?

Let bij het huren van een slagmoersleutel op de maximale koppel. Hoe hoger de koppel, ook wel het aandraaimoment of aanhaalmoment genoemd, hoe krachtiger je een bout en moer kunt aandraaien. Vaak wordt bij bouten aangegeven wat de maximale koppel is om te voorkomen dat je deze te stevig aandraait waardoor de spanning op de bout en de te bevestigen constructiedelen, leidt tot schade. De maximale koppel wordt uitgedrukt in Newtonmeter (Nm).

Bij de accu slagmoersleutel heb je de volgende eigenschappen:

Kun je een slagmoersleutel ergens huren en dan ergens anders terugbrengen?

Zeker weten! Je kunt het gereedschap van GECO Verhuur bij de ene vestiging ophalen en bij een andere vestiging afleveren. Zo ook met de slagmoersleutels. Mocht je dit graag willen, geef dit dan aan bij je reservering of overleg het.